Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigi o tigaie wok cu care faci spectacol în bucătărie!

O nouă săptămână savuroasă aduce fanilor emisiunii Chefi la cuțite un concurs delicios, cu premii pe măsură!

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigi o tigaie wok cu care faci spectacol în bucătărie!
CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigi o tigaie wok cu care faci spectacol în bucătărie!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „De ce ți-ai dori să faci parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu?”.

Concursul începe pe 25.11.2019 la ora 21:00 și se termină pe 01.12.2019, la ora 23:59!

Cel mai „delicios” și norocos răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Wok, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Tigaia Regis Stone Copper Wok este ajutorul de nădejde pentru concurenții emisiunii Chefi la cuțite și toate rețetele lor sunt pregătite mult mai ușor!

Tigăile din gama Regis Stone transformă gătitul într-o adevărată joacă de copil și tu poți să prinzi astfel curaj să încerci tot felul de rețete, fără să îți fie teamă că vei da greș. Cu instrumentele potrivite de gătit oricine poate face spectacol în bucătărie! Nu întâmplător concurenții emisiunii Chefi la cuțite gătesc în ele!

Cu tigaia Regis Stone Copper Wok poți face tocănițe, mixuri delicioase de legume, rețete asiatice sau orientale și nu numai!

Marele avantaj este faptul că tigăile din gama Regis Stone au un triplu strat special, antiaderent, ce previne lipirea ingredientelor și conferă efectul de piatră încinsă. Carnea sau legumele nu se lipesc, nici măcar atunci când nu folosești ulei, unt sau orice alt tip de grăsime.

Practic, ingredientele se gătesc simplu și rapid, în sucurile proprii. Păstrezi astfel nu doar culoarea vie a alimentelor, ci și substanțele nutritive, atât de sănătoase.

Fără fum, fără urme de arsură și extrem de gustos, așa se poate rezuma cât mai scurt gătitul cu autorul tigăilor din gama Regis Stone!

Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o super tigaie din gama Regis Stone!

Tensiunea crește în bucătăria Chefi la cuțite: ”Zici că vine taifunul”... Ruleta țărilor a adus migrene pentru Bontea și Scărlătescu! „Nu am gătit în viața mea...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x