Surprize plăcute, personaje inedite, preparate delicioase, dar și... "otrăvuri" în farfurii, de asta au parte chefii în cel de-al șaselea sezon "Chefi la cuțite".
Aurelia Sanda, de exemplu, vine din Târgu-Jiu, este avocat dar și solistă de muzică populară, așa că își face intrarea în platou pe ritmuri folclorice.
În farfuriile chefilor a pus fudulii de curcan cu sos de lămâie și mărar și piure de pepene galben, o combinație ce pare să fi fost extrem de nereușită, dacă judecăm după reacțiile celor trei.
"Sosul ăsta mi-a dat un atac de panică!", exclamă chef Dumitrescu, care scuipă încă de la prima înghițitură.
Un cuplu de milioane în bucătărie: Oana şi Viorel Lis! "- De când gătiți împreună?" "- Cam de-o juma' de ... S-a râs cu lacrimi! Florin Cilică, ospătarul care a servit-o pe Penelope Cruz! A mâncat fără să plătească la peste 40 de...