Antena Căutare

Cuțite cu dedicație pentru chefi și labă de urs în farfurie, în cea de-a patra ediție a sezonului 6

Cea de-a patra ediție a sezonul 6 "Chefi la cuțite" a adus povești de viață impresionante, lecții de amiție, pasiuni extreme, dar și preparate în premieră. Chefii au avut de degustat labă de urs, au primit cuțite cu dedicație de la cel care a gătit preparatul inedit, vânător de profesie, și au făcut cunoștință cu o concurentă fără palme, dar care le-a oferit cel mai delicios chec cu vișine.

Cea de-a patra ediție a sezonul 6 "Chefi la cuțite" a adus povești de viață impresionante, lecții de amiție, pasiuni extreme, dar și preparate în premieră. Chefii au avut de degustat labă de urs, au primit cuțite cu dedicație de la cel care a gătit preparatul inedit, vânător de profesie, și au făcut cunoștință cu o concurentă fără palme, dar care le-a oferit cel mai delicios chec cu vișine.

Seara a început în forță cu Nicoleta Moroșan, care i-a îndulcit pe jurați cu tort de bezea. Concurenta și-a pus sufletul pe tavă și a povestit încercările grele prin care viața a dus-o. S-a bucurat enorm atunci când a văzut că are parte de aprecierea chefilor.

Amuletă câștigată de chef Dumitrescu, un beneficiu cu care va putea schimba soarta battle-urilor

Amuleta bonus pusă la bătaie în cea de-a patra ediție "Chefi la cuțite" a fost câștigată de chef Florin Dumitrescu, după o luptă acerbă și preparate care au avut la bază un ingredient special: rața.

Amuleta va putea fi folosită de chef Dumitrescu în momentul în care unul dintre bucătarii din viitoarea sa echipă va fi în pericol de eliminare. Mai exact, juratul va avea posibilitatea de a alege un alt concurent, tot din echipa sa, care să iasă din competiție, salvând astfel persoana ce a obținut cel mai mic punctaj în proba individuală.

Chef Henrik Sebok a fost invitatul serii și cel care a jurizat cele trei farfurii.

Nea Neculai are 75 de ani și se pregătește să se însoare

Ediția a patra a continuat cu multă poftă de viață, adusă de domnul Neculai Avrămescu, care a gătit limbă cu măsline. Neculai Avrămescu, expert contabil de profesie, și-a descoperit pasiunea pentru arta culinară atunci când s-a apucat de gătit, din senin, în urmă cu 40 de ani.

Și mai inedit in povestea sa este faptul că, în prezent, are 75 de ani, iar la vârsta dumnealui, se pregătește să se însoare. E la a treia nuntă, dar nu se teme de dezamăgire în dragoste.

Mihai Munteanu a ajuns în bucătărie din greșeală: "Spălasem trei oale în toată viața mea, dar trebuia să câștig un ban. Așa am intrat în primul restaurant!"

În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia să lucreze la un restaurant, spăla vase. Datorită chefului bucătar a ajuns să gătească.

A gătit o Paella valenciana, în semn de omagiu adus celui care l-a inițiat în tainele bucătăriei. S-a arătat în fața chefilor care a fost impresionați de statura sa impunătoare. I-a impresionat, însă, și preparatul? Da, căci a primit trei cuțite!

Cuțite cu dedicație pentru chefi și labă de urs în farfurie, în cea de-a patra ediție a sezonului 6

Like Creața, vlogger, față-n față cu cei trei magnifici de la "Chefi la cuțite"

Ea este Cristina Lupu, are 31 de ani, este din București și se dorește a fi, ceea ce azi numim "influencer". Vorbește muuult, mult de tot, dar e simpatică foc, iar chefii par cuceriți.

Cristina Lupu a gătit Risotto cu fructe de mare și pesto de nuci și pare că-și dorește enorm cuțitele, așa că nu prea stă la discuții. Doar la monologuri, dacă e, căci se vede cu ochiul liber că-i place să spună, mai puțin să asculte.

Cuțite cu dedicație pentru chefi și labă de urs în farfurie, în cea de-a patra ediție a sezonului 6

Camelia Căpățână: "Fiica mea studiază într-o universitate de top a lumii. Vreau să fie mândră de mine!"

Camelia nu este bucătar, însă adoră să stea în bucătărie și și-ar dori să învețe de la cei mai buni: "Îmi doresc să trec la următorul nivel", mărturisește concurenta.

În plus, fiica sa studiază la una dintre cele mai prestigioase universități din lume și și-ar dori să-i ofere încă un motiv de mândri, asta după ce a făcut sacrificii enorme pentru a o ține la studii, în Anglia.

A gătit Beef Wellington, o rețetă cu vită, invățată peste hotare cu care i-a cucerit pe chefi.

Nu are mâini, dar e campioană la tenis de masă și gătește!

Ambiția nu cunoaște limite, asta a reușit să demonstreze Mărioara Stănescu. După ce și-a pierdut o parte din mâini din cauza unui accident nefericit, concurenta a fost abandonată în spital, motiv pentru care a ajuns să își petreacă copilăria într-o casă de copii. Mărioara nu doar gătește, în ciuda handicapului, ci joacă și tenis.

Cuțite cu dedicație pentru chefi și labă de urs în farfurie, în cea de-a patra ediție a sezonului 6

”La început mi-a fost greu să tai, mă tăiam, mă frigeam la oale. Dar mă consider o luptătoare de mică. Dacă nu ești luptător, nu poți să ajungi până aici. Există viață și după accident.”, spune Mărioara.

A gătit chec cu vișine și nuci și a primit aprecierea infinită a chefilor.

Dragoș Hârjoabă aduce în fața chefilor o labă de urs!

Dragoș e pasionat de vânătoare și aduce la bancul de lucru o labă de urs pe care le-a gătit-o chefilor. Imediat ce au ridicat cloșurile, cei trei n-au reușit să identifice preparatul. "Bine că am zmeură în farfurie, că mai departe nu știu ce e", exclamă Bontea.

Când Dragoș a intrat în platou, s-a făcut lumină: labă de urs!!!

Banana hazlie în farfurie, dar și în platou!

Robert are 37 de ani, este din București și e liber profesionist. Are, în schimb, ambiție și un simț al umorului puternic dezvoltat. Concurentul gătește banana hazlie pentru cei trei jurați.

Unde mai pui că apare în fața chefilor îmbrăcat în... banana hazlie!

Cuțite cu dedicație pentru chefi și labă de urs în farfurie, în cea de-a patra ediție a sezonului 6

Cel de-al șaselea sezon al celei mai îndrăgite competiții culinare din România continuă în fiecare luni și marți, de la 20:00, la Antena 1! Nu ratați nicio ediție "Chefi la cuțite"!

Banana hazlie în farfurie, dar și în platou! Robert Candoi Savu a stârnit hohote de râs la a șasea apariție la "Che... Caricaturi, cuțite și un concurent surpriză! Ce cadouri au primit Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x