Live acumiUmor - FINALA
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Chefii luptă "la cuțite" pentru nouă amuletă pusă în joc de Gina Pistol. Unul dintre ei poate schimba regulile jocului

Cea de-a patra ediție din sezonul 6 ”Chefi la cuțite”, le rezervă chefilor o probă de gătit cu o miză foarte importantă, ce va schimba, în mod clar, soarta jocului în confruntările pe echipe. Astfel, cel care va câștiga amuleta pusă la bătaie de Gina, va primi un beneficiu uriaș în battle-uri.

Cea de-a patra ediție din sezonul 6 ”Chefi la cuțite”, le rezervă chefilor o probă de gătit cu o miză foarte importantă, ce va schimba, în mod clar, soarta jocului în confruntările pe echipe. Astfel, cel care va câștiga amuleta pusă la bătaie de Gina, va primi un beneficiu uriaș în battle-uri.

Amuleta bonus va putea fi folosită de cheful care o va câștiga în momentul în care unul dintre bucătarii din viitoarea sa echipă va fi în pericol de eliminare. Mai exact, juratul va avea posibilitatea de a alege un alt concurent, tot din echipa sa, care să iasă din competiție, salvând astfel persoana ce a obținut cel mai mic punctaj în proba individuală.

Rața este ingredientul principal din preparatele celor trei chefi pentru câștigarea celei de-a patra amuletă. E rost de competiție acerbă, iar jurații s-au pus pe gătit, rața fiind extrem de ofertantă pentru fiecare dintre ei.

În acest moment, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au adjudecat fiecare câte o amuletă importantă. Rămâne de văzut cine își mai adaugă încă una în palmares.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube