Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

A smuls lacrimi cu povestea ei: "M-a adoptat și datorită lui am avut și eu tată. După zece ani, a murit de leucemie"

 
+2 click pentru
galerie

Ambiția nu cunoaște limite, iar poveștile de viață ale concurenților care vin la "Chefi la cuțite" sunt adesea adevărate lecții pentru noi toți. Cea de-a patra ediție din sezonul 6 aduce în fața telespectatorilor o tânără care își pune sufletul pe tavă.

Nicoleta Moroșan are 29 de ani, este din Suceava și lucrează ca barman. A venit la "Chefi la cuțite" ca să câștige mai multă experiență în arta culinară, dar și mai multă încredere în ea. 

A preparat pentru chefi un tort de bezea cu care și-a dorit să-i impresioneze. I-a uimit, însă, și cu povestea sa de viață, căci și-a deschis sufletul în fața lor. După o copilărie grea și un tată de la care n-a simțit niciodată afecțiune, în viața Nicoletei și a familiei sale a apărut un înger.

"După ce mama s-a recăsătorit, am simțit și eu ce înseamnă să ai o familie. Tatăl meu adoptiv ne-a tratat pe mine și pe fratele meu ca pe copiii lui. Avea o menire pe lumea asta, aceea de a-i face pe ceilalți fericiți. După zece ani de fericire, a murit de o boală necruțătoare", povestește Nicoleta.

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE