Florin Cilică are 32 de ani, vine din Bistrița, este realizator de emisiuni radio și maestru de ceremonii, iar în trecut a experimentat destul de mult prin restaurante. Nu ca bucătar, ci mai degrabă ca ospătar, dar și client... fantomă.
"Eu sincer vă spun, am venit la emisiune ca să mă văd la televizor", explică Florin cu zâmbetul pe buze.
Nu doar că e simpatic din cale afară, plin de energie, dar pare și talentat la bucătărie. Zice că a fost ospătar prin străinătate și a avut onoarea de a privi în ochi nume mari din industria celebrităților, precum Penelope Cruz sau Xabi Alonso.
"Am ajuns în Mallorca cu 100 de euro în buzunar. Am luat-o din casă în casă și am nimerit într-un restaurant de lux, cu două stele Michelin. M-au luat ca ospătar și i-am servit pe Xabi Alonso, pe Gică Hagi, pe regele Spaniei, Juan Carlos", povestește Florin.
A avut destule pățanii, a mâncat în peste 40 de restaurante fără să plătească, pentru că a avut nenorocul să-și piardă jobul. S-a întors în România cu multe amintiri și s-a reprofilat. E maestru de ceremonii și cochetează și cu bucătăria.
A gătit Pui de baltă pentru chefi, iar farfuria ar trebui să-i impresioneze, spune Florin. Să fi fost așa, să nu fi fost?