Antena Căutare

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Ediția cu numărul șase a venit cu multe emoții pentru jurați. Au avut parte de povești uimitoare ale concurenților și de revederi neașteptate, și nici preparatele delicioase nu au lipsit. 

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte Galerie
Lacrimi și mult zahăr în ediția cu numărul șase din Chefi la Cuțite. Chefii au avut parte de multe povești emoționante dar și de o revedere neașteptată

Ediția cu numărul șase a venit cu multe emoții pentru jurați. Au avut parte de povești uimitoare ale concurenților și de revederi neașteptate, și nici preparatele delicioase nu au lipsit.

Octavia este analist servicii clienți și la doar 24 de ani este pasionață de cultura asiatică, în special de cultura coreeană: „mi se pare că este o lume cu totul și cu totul fascinantă”.

„L-am cucerit pe Adi pentru că eram o fetiță prostură de 15 ani”. Așa începe Octavia să povestească despre partenerul ei de viață, pe care îl numește „perechea mea”, fiind sigură că este jumătatea care îi lipsea.

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Visul Octaviei este să-și deschidă un mic restaurant, un mic Bistro, și speră că emisiunea „Chefi la Cuțite” să fie rampa ei de lansare: „Dacă chefii îmi vor spune că am potențial, voi lucra pentru asta”.Preparatul „Oală încinsă coreeana” este primul preparat pe care Octavia l-a gătit și speră că îi va cuceri pe chefi și va trece în etapa următoare.

Octavia are o poveste de viață tristă, însă nu lasă acest lucru să i se citească în zâmbet. Părinții ei sunt despărțiti de când era mică, și chiar dacă la început trebuia să rămână cu mama ei, ales să meargă în partea tatălui. Prietenul mamei ei de atunci era un om abuziv și îi făcea rău, astfel că de la vârsta de șapte ani a crescut cu tatăl ei biologic și nu îl mai poate părăsi.

Deși nu a ajuns niciodată fizic în Coreea, a putut să transmită pasiunea ei prin preparatul gătit în această seară și astfel a primit cele trei cuțite de la chefi și tot respectul din partea lor.

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Robert Savu Candoi, a revenit și în sezonul șapte la "Chefi la Cuțite", și speră să-i impresioneze pe jurați cu un preparat de vițel. Cu experiența lui acumulată în toate celelate sezoane, unde robert și-a încercat norocul, este sigur că anul acesta îi va da gata pe chefi.

De data asta nu a venit singur! Însoțit de soția și de băiețelul lui speră că de data aceasta va trece în etapa următoare și își va face loc în echipele chefilor. Robert a gătit în această seară o tocâniță de vițel, special făcută pentru băiețelul lui și speră să-i surprindă pe jurați cu un preparat cu totul diferit de ceea ce au gustat aceștia până acum.

Pe tot parcursul timpului când Robert a pregătit tocănița, fiul său a stat cu el și l-a susținut: „am avut timp să stau cu el și e vina mea că l-am răsfățat”. Și nu a lipsit nici când s-a pezentat în fața juraților! Apariția fiului lui Candoi i-a înmuiat pe chefi, însă nu atât cât să primească cuțitele și să treacă mai departe, însă aventura concurentului nu se oprește aici!

Candoi a promis că va reveni și în sezonul următor și speră că va învăța să gătească până atunci și că le va face o surpriză chefilor, de data asta plăcută pentru papilele gustative!

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Rahela Pîslaru, cofetar, din Jilava, a venit la Chefi la Cuțite cu dorința de a-și deschide o afacere pentru copiii nevoiași. Alături de o familie mare, care o susține, Rahela, în vârstă de 22 de ani, a venit să-ți prezinte talentul în deserturi în fața juraților.

Să început de la o vârstă fragedă să pregătească deserturi, mai exact de la 14 ani, însă cu timpul a descoperit și bucuria pe care i-o oferă gătitul în general și a învățat să pregătească și alte preparate.

În această seară, Rahela a venit să-i îndulcească pe chefi cu un preparat american, „Key lime pie”, un fel de cheesecake light, un prearat foarte fresh și speră că chefii apreciază combinația de dulce cu acrișor. Dacă va câștiga sezonul acesta, Rahela vrea să își deschidă un Coffee shop și astfel să ajute copiii nevoiași, pentru că știe cum e să fii copil cu greutăți.

Și-a pierdut tatăl de când era mică și acest lucru a maturizad-o repede, începând o călătorie de cunoaștere personală care s-o ajute să se dezvolte. Experiența Rahelei a ajut-o să îi surprindă pe jurați, care au recunoscut că esrte un preparat gustos făcut de un cofetar priceput.

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Tavi Colen, fostul component al trupei Talisman, a venit la Chefi la Cuțite să-i facă o surpriză lui Chef Cătălin Scărlătescu. Tavi a recunoscut că nu poate să gătească de față cu chef Cătălin Scărlătescu pentru că de fiecare dată îl apostrofează și astfel, prin participarea lui la Chefi la Cuțite, a vrut să îi demonstreze că se pricepe în ale gătitului.

Acesta le-a prezentat șefilor un preparat special, „Rulou de șalău cu degețele de somon și algă marină”. Este un preparat relativ simplu, însă Tavi a vrut să-l facă pompos prin denumirea extravagantă. Ca și garnitură acesta a avut baby carrots cu brocoli.

Tavi a recunoscut că la început nu a gătit din pasiune, ci din nevoie. Venind la facultate în București a trebuit să se descurce singur pentru că mama lipsea. De asemenea, artistul se laudă că prietenii lui apreciază foarte mult felul lui de a găti și că folosește numai produse bio.

De fiecare dată când îl prinde pe Scărlătescu gătind trage cu ochiul și încearcă să fure meserie și de fiecare dată primește replica „taci din gură”, pentru că de fiecare dată își dă cu părerea. Chefii au rămas surprinși de preparat astfel că Tavi a plecat cu un cuțit din partea chefilor.

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Maria Teodora Caruceriu, elevă, din București, a venit la Chefi la Cuțite a venit să prepare cea mai bună negresă cu zmeură. Aceasta își dorește foarte mult să treacă în etapa următoare și să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

La doar nouă ani, Maria i-a impresionat pe jurați cu preparatul său și i-a și îndulcit puți cu fructele de pădure folosite. Deși nu se gândeau că în spatele ușilor se află o fetiță curajoasă care face escaladări, iar în timpul liber se ocupă cu deserturi, chefii au rămas surprinși de gustul aromat al prăjiturii.

Din păcate, Maria a primit doar un cuțit de la chef Florin Dumitrescu, însă chefii au motivat-o să continue să gătească.

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Giulia Godoi, guvernanță unei conteste din Italia, a venit la Chefi la Cuțite să-i cucerească pe jurați cu un preparat din rulouri din piept de pui.

A plecat în Italia pentru un trai mai bun și a ajuns să fie guvernantă pentru o familie de rang înalt, pentru o contesă din orașul Parma. A plecat cu gândul că va sta trei ani și a ajuns să stea 13. Maria a povestit în fața juraților despre vila în care locuiește contesa. Aceasta are 11 dormitoare, șapte băi, și chiar dacă deține jumătate din orașul Parma, sunt foarte modești.

Aceasta le-a mai povestit chefilor că i-a gătit contesei mâncăruri tradiționale românești și că i-au plăcut. Giulia speră ca această emisiune să o ajute să lucreze într-o bucătărie și să își ducă visul la bun sfârșit. Preparatul acesteia a fost pe placul juraților, fiind trei rulouri de pui diferite. Astfel că a primit două cuțite și va merge mai departe.

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Adrian Gabor, casnic, din Dumbrăvița, a venit la Chefi la Cuțite să demonstreze că știe să gătească. Adrian a gătit în această seară o plăcintă cu măr și cu sos de caramel și speră că acest preparat îl va duce în etapa următoare. A venit la Chefi la Cuțite ca să treacă peste emoții.

Soția lui Adrian e cea care aduce banii în casă,iar el se ocupă cu treburile casnice, gătește, duce copii la școală, face curățenie, practic se ocupă cu tot ceea ce ține de casă. Nu regretă deloc că a ales să își petreacă timpul cu copiii pentru că se bucură din plin de momentele alături de ei. Adrian a ținut cont de faptul că chef-ului Scărlătescu nu-i place scorțișoara și astfel că a împărțit plăcinta în două, o parte cu scorțișoară și una fără. Iar Scărlătescu a apreciat acest lucru.

Chefii au rămas impresionați de povestea lui Adrian și despre faptul că este un exemplu pentru toți tații din lume, dar mai ales de preparatul lui care le-a adus o explozie de gusturi. Astfel că Adrian a primit cele trei cuțite și merge mai departe.

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Victor Negoiță, bucătar, din Craiova, a venit la Chefi la Cuțite cu un preparat sofisticat, Crayfish cu macrou afumat și cocktail sauce. Victor s-a născut pentru a fi bucătar. Nu s-ar mai vedea făcând nimic altceva în prezent și nu regretă că a încălcat cuvântul părinților și a urmat o școală de bucătari în loc de o facultate de Management, așa cum își doreau ei.

Primul lui job în domeniu a fost ca ajutor de bucătar. El consideră că aceia este perioadă când îți dai seama dacă îți place această meserie sau nu și mai ales atunci a fost perioada de șlefuire pentru Victor.

Victor speră ca preparatul sofisticat pe care l-a pregătit î această seară să fie pe placul juraților să să ajungă în etapa următoare, astfel demostrându-și încă o dată că a ales drumul cel bun și că are o carieră de succes.

Chefii au fost foarte încântați de preparat și le-a plăcut enorm, pentru că au lins absolut tot din farfurie și astfel, Victor s-a bucurat că l-a făcut mândru pe Florin Dumitrescu, fiind fostul lui practicant. Deși la prima jurizare, Victor nu a primit decât un cuțit, Sorin Bontea i-a oferit un avantaj și l-a trecut în etapa următoare pentru că a văzut un potențial în el.

Lacrimi, revederi emoționante și preparate de senzație! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul șapte

Dorin Stan, bucătar, din Ștefănești, a venit la Chefi la Cuțite cu un preparat inedit, prăjitură cu bulion. Dorin a mai venit acum cinci ani la Chefi la Cuțite, unde i-a surprins pe chefi cu un preparat special. A fost foarte emoționat când s-a decis să se întoarcă și este curios de reacțioa juraților.

În ciuda accidentului pe care l-a avut în urmă cu mulți ani, în care și-a pierdut jumătate din palmă, Dorin zămbește în continuare și iubește să facă lumea din jurul lui să râdă. Astazi a venit cu un preparat deosebit, o prăjitură cu bulion, care îi va da pe spate pe chefi și speră el, îl va trimite în etapa următoare.

Momentul când a intrat pe poartă a fost unul emoționant, iar chefii au avut lacrimi în ochi în timp ce au sărit pe el să-l îmbrățiseze. Dorin a primit trei cuțite și tot respectul chefilor, fiind mândri că l-au revăzut.

Dorin și cea mai frumoasă lecție de viață! „M-au scos cu bodyguarzii din bucătărie...”... „Chefi la cuțite”, lider de audiență detașat! Sorin Bontea conduce clasamentul amuletelor. Cum îi va putea încurca pe Că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x