Antena Căutare

Chef Sorin Bontea a folosit amuleta pentru a-și salva un concurent: "E șansa lui, trebuie să meargă până la capăt!"

Ultimul battle pe echipe din sezonul 7 Chefi la cuțite a restabilit rândurile la bancurile de lucru și a dezvăluit care sunt bucătarii ce vor lupta în semifinala celui mai iubit show culinar. Ediția a avut un moment de tensiune, căci chef Bontea a scos din mânecă un as obținut în preselecții, o amuletă pe care a folosit-o pentru a-și salva un concurent.

Chef Sorin Bontea a folosit amuleta pentru a-și salva un concurent: "E șansa lui, trebuie să meargă până la capăt!"
Chef Bontea și-a schimbat un concurent nominalizat pentru eliminare

Ediția de marți seară a început cu o probă în care cele trei echipe au gătit pe o temă impusă, a continuat cu o jurizare în care nicio trupă de bucătari nu a obținut un vot majoritar și s-a încheiat cu o probă individuală în ”trei culori” și un verdict ce a oprit aventura culinară a doi bucătari, Irina Onescu și Daniel Budai.

După o confruntare ce s-a sfârșit la egalitate, chefii Bontea și Dumitrescu și-au trimis la duel doar jumătate din echipă, în vreme ce bucătarii lui chef Scărlătescu au intrat toți la proba individuală.

Citește și: Chefi la cuțite, lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în ediția în care s-au ales semifinaliștii

Creativitatea, tehnica, finețea și rapiditatea, acestea au fost coordonatele ce i-au ghidat pe chefi în alegerea semifinaliștilor, iar preparatele dueliștilor au fost analizate cu mult tact. Cu toate acestea, chefii au fost impresionați de dish-urile degustate și majoritatea farfuriilor au primit un punctaj foarte bun.. Doar două dish-uri nu au obținut un punctaj de trecere, motiv pentru care Bobby Săvoiu din echipa verde și Daniel Budai din echipa albastră au fost nominalizați pentru a fi eliminați.

Chef Bontea și-a schimbat concurentul nominalizat pentru eliminare

În vreme ce chef Florin Dumitrescu și echipa albastră își luau deja la revedere de la Daniel Budai, chef Bontea a ales să își folosească ultima amuletă din sezonul 7 pentru a-l salva pe Bobby. În schimbul său, Irina Onescu, tot din echipa verde, a părăsit competiția chiar înainte de semifinală: ”Mie nu îmi pare rău absolut deloc, Bobby e șansa ta. E șansa lui pe care trebuie să o joace până la capăt”, a declarat acesta.

S-au ales semifinaliștii sezonului 7 Chefi la cuțite. Emisiunea, lider detașat de piață pe toate categoriile de public... Primărița Irina Onescu de la Chefi la cuțite s-a căsătorit! Cât de frumoasă a fost mireasa din Petriș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x