Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. O răzbunare ascunsă și un secret din familia lui Florin Dumitrescu

 
+12 click pentru
galerie

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. O tânără care a ajuns să facă lucruri cu care nu se mândrește, înainte ca destinul să îi surâdă, o răzbunare ascunsă și un secret din familia lui Florin Dumitrescu, care a fost sărbătorit în platoul emisiunii, au fost câteva dintre „ingredientele” celei de-a șasea ediții a noului sezon „Chefi la cuțite”.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Prima concurentă a serii a fost Mirela Lamba, o tânără în vârstă de 22 de ani cu o poveste de viață incredibilă. La vârsta de 13 ani, a fugit de la bunicii de etnie romă care au crescut-o, deoarece aceștia voiau să o mărite. A dormit pe stradă. La un moment dat, destinul i-a surâs, iar acum spune că este fericită și are un vis emoționant.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Chef Sorin Bontea s-a văzut nevoit să renunțe la tunica sa de bucătar, obligat fiind de împrejurări. Mai exact, de un moment de neatenție a lui Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu a îmbrăcat tunica colegului său, din neatenție, iar această mică greșeală a dat naștere unor posibile strategii de joc în lupta avantajului cu numărul 6. 

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Maeștrii „Chefi la cuțite” și-au reluat locul la bancurile de lucru pentru o nouă competiție culinară, în care vor fi jurizați de un alt invitat special cu renume în gastronomie.

Chefii s-au luptat pentru ocazia de a găti alături de echipa lor, căci amuleta îi va permite câștigătorului să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari.

Această cartolină extrem de valoroasă va marca și o premieră atunci când va fi pusă în joc, căci până în acest moment niciunul dintre cei trei jurați nu a avut voie să se implice direct la gătit în confruntările pe echipe, ci doar să dea indicații.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Manuela Constantin a venit la „Chefi la cuțite” cu o propunere cel puţin curajoasă și i-a pus pe cei trei chefi în mare încurcătură cu preparatul ei complicat.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Apoi, Florin Dumitrescu a fost desemnat câștigător în lupta pentru amuleta-bonus. Însă, chef Cătălin Scărlătescu s-a simțit nedreptățit.

Pentru a câștiga amuleta, cei trei chefi au avut de pregătit, în 45 de minute, o cremă ce a fost jurizată de chef Ștefan Popescu.

„Este prima dată când mă simt puțin nedreptățit. A câștigat Florin, dar nu pe merit. Nu merita. A mea a fost bună rău, fabuloasă. Consistență a avut, gust a avut, sare a avut. Nu a avut suflet, că eu nu sunt Dumitrescu să pun suflet în mâncare, eu sunt Scărlătescu și pun sare în mâncare ”, a spus Scărlătescu.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Următorul la jurizarea pe nevăzute a fost Andrei Scurtu, un copil în vârstă de 14 ani, din Bicaz, care este un bucătar iscusit în familia lui.  

„Tu o să te faci mare bucătar”, i-a spus Cătălin Scărlătescu.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză inedită de ziua lui de naștere, chiar în platoul de jurizare al emisiunii „Chefi la cuţite”.

„Ai măi, pe bune? S-a bucurat că ăia mici”, a spus chef Sorin Bontea, amuzat de reacția colegului său.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. După copilul cu o mare pasiune pentru gătit, două suflete-pereche au venit să demonstreze care e mai bun în bucătărie.

Alex şi Larisa Bănică sunt doi soţi tineri din București care şi-au propus să concureze unul împotriva celuilalt la „Chefi la cuţite”.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Această ediție „Chefi la cuțite” a fost marcată și de o situație incredibilă - Sorin Stoian, un tânăr în vârstă de 38 de ani din București, a şocat pe toată lumea când venit la „Chefi la cuţite” însoţit de fosta iubită cu fiul lor, dar şi de actuala parteneră.

„Ne înțelegem bine, păstrăm o relație frumoasă, pentru că avem copilul. Mai presus de asta, chiar se înțeleg bine (cele două femei, n.r.)”, a explicat Sorin Stoian situația inedită.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Tatiana Raeţcaia, o tânără actriță și mamă, a acceptat un nou rol, dar de data aceasta nu pe scenă, ci în bucătărie. Artista a venit la „Chefi la cuţie” deoarece s-a plictisit să stea acasă, în concediu de maternitate, și pentru că emisiunea i se pare „o provocare”.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Florin Dumitrescu a fost surprins în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, de ziua lui, de către soția lui și de cele două fiice ale lor, care i-au pregătit un tort cu ciocolată. Cheful a dezvăluit și un secret din familia lui, cu această ocazie.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Apoi a fost rândul bunicuței Vasilica Chiţoi să încerce să îi impresioneze pe cei trei chefi.  Pensionara în vârstă de 75 de ani nu este străină de apariţiile TV, după ce a făcut senzaţie la „X Factor” şi în sezoanele trecute de „Chefi la cuţite”.

Concurenta s-a prezentat și de această dată la „Chefi la cuțite”, ca de fiecare dată, cu o ciorbă – ciorbă de perișoare.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Florinel Aniţoaie, un tânăr în vârstă de 33 de ani din Iași, a venit la „Chefi la cuțite” convins că poate lua trei cuțite cu preparatul lui.

„Am venit la Chefi la cuțite să fiu finalist”, a spus concurentul, care a pregătit orez cu creveți în suc de lămâie.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Alice Marica, o mămică fotomodel în vârstă de 27 de ani, a acceptat provocarea de la „Chefi la cuţite”. Ea a povestit că ar face totul pentru fetița ei, care a fost diagnosticată cu epilepsie.

Concurenta a devenit mamă la numai 19 ani, ceea ce nu a împiedicat-o să urmeze cursurile unei facultăți de Medicină.  

Fetița ei a anunțat-o că îl preferă pe chef Cătălin Scărlătescu. De altfel, micuța i-a spus acestuia că îl iubește.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă în sezonul patru al emisiunii „Chefi la cuțite”, a revenit cu o nouă reţetă inedită și… colorată.

De data aceasta, Cătălin Jitianu a venit cu un desert numit „Merele lui Prâslea”, pe care chef Florin Dumitrescu l-a gustat legat la ochi. Concurentul a avut, însă, un scop ascuns.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI