Antena Căutare

Proba amuletei bonus a fost câştigată de Florin Dumitrescu! Scărlătescu, nemulțumit de jurizare. „A mea a fost bună rău, dar nu a avut suflet”

Florin Dumitrescu a câștigat lupta pentru amuleta care îi va permite să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari.  

Florin Dumitrescu a câștigat lupta pentru amuleta care îi va permite să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari.

„Farfuria mea este cea mai bună. Îmi place cel mai mult”, a spus, de altfel, încrezător, Florin Dumitrescu, înainte de jurizare.

Această cartolină extrem de valoroasă va marca o premieră atunci când va fi pusă în joc, deoarece până în acest moment niciunul dintre cei trei jurați nu a avut voie să se implice direct la gătit în confruntările pe echipe, ci doar să dea indicații.

Pentru a câștiga amuleta, cei trei chefi au trebuit să pregătească, în 45 de minute, o cremă.

Farfuriile au fost jurizate de chef Ștefan Popescu.

„A fost așa cum trebuie să fie. A fost cremă ușoară, a avut și homar, și crevete… Nu a complicat-o”, a spus Ștefan Popescu despre crema pregătită de chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost nemulțumit de jurizare.

„Este prima dată când mă simt puțin nedreptățit. A câștigat Florin, dar nu pe merit. Nu merita. A mea a fost bună rău, fabuloasă. Consistență a avut, gust a avut, sare a avut. Nu a avut suflet, că eu nu sunt Dumitrescu să pun suflet în mâncare, eu sunt Scărlătescu și pun sare în mâncare ”, a spus Scărlătescu.

Manuela Constantin i-a lăsat mască pe chefi! „Mi-au explodat creierii! Sunt paste sau sunt mațe?”... Andrei Scurtu are 14 ani și este convins că poate găti în echipa unuia dintre chefi! „Tu o să te faci mare bucătar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x