Antena Căutare

Andrei Scurtu are 14 ani și este convins că poate găti în echipa unuia dintre chefi! „Tu o să te faci mare bucătar”

Indiferent de vârstă, pe lângă talent, cel mai bine face încrederea în sine! Andrei Scurtu are 14 ani, vine din Bicaz şi este convins că poate găti în echipa unuia dintre cei trei chefi.

Indiferent de vârstă, pe lângă talent, cel mai bine face încrederea în sine! Andrei Scurtu are 14 ani, vine din Bicaz şi este convins că poate găti în echipa unuia dintre cei trei chefi.

„Este foarte interesant să gătești, numai că trebuie să ai încredere în tine și să treci la fapte, nu doar să spui. Eram micuț, cam pe la vreo 8-9 ani, și vedeam foarte multe rețete pe internet care arătau extraordinar de bine. Iar eu, până să vină părinții de la serviciu, le repetam. Așa am tot continuat până în momentul de față”, a spus copilul, care a mărturisit că a urmărit toate sezoanele anterioare ale emisiunii „Chefi la cuțite”.

Andrei Scurtu și-a propus să îi impresioneze pe cei trei chefi cu brioșe cu ciuperci și cașcaval, cu un sos de smântână și usturoi și altul din roșii.

Pe lângă gătit, Andrei Scurtu mai are o pasiune – dansurile populare.

Băiatul le-a mărturisit celor trei chefi că știe să facă un desert special – „Prăjitura din vis”, pentru că a visat rețeta. Copilul a spus că a și pregătit această prăjitură pentru aniversarea fratelui său, care are vârsta de 19 ani.

„Tu o să te faci mare bucătar”, i-a spus Cătălin Scărlătescu.

Proba amuletei bonus a fost câştigată de Florin Dumitrescu! Scărlătescu, nemulțumit de jurizare. „A mea a fost bună rău,... Chef Florin Dumitrescu a fost aniversat la „Chefi la cuţite". „S-a bucurat ca un copil”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x