Antena Căutare

Manuela Constantin i-a lăsat mască pe chefi! „Mi-au explodat creierii! Sunt paste sau sunt mațe?”

Manuela Constantin a venit la „Chefi la cuțite” cu o propunere cel puţin curajoasă. Concurenta i-a pus pe cei trei chefi în mare încurcătură.

Manuela Constantin a venit la „Chefi la cuțite” cu o propunere cel puţin curajoasă. Concurenta i-a pus pe cei trei chefi în mare încurcătură.

Cu o rețetă complicată de tagliatele cu cacao, ragu de vită și ciocolată, Manuela Constantin i-a luat prin surprindere pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Atunci când gătesc merg cu rețeta în față, dar mai adaug ceva. Este interesant să fii puțin inovativ în bucătărie”, a spus concurenta, care nu s-a sfiit să amestece stafide, ciocolată, muguri de pini și carne tocată.

„Mi-au explodat creierii! Sunt paste sau sunt mațe?”, a reacționat Florin Dumitrescu.

Manuela Constantin este analist financiar și spune că îi place să experimenteze în bucătărie. Femeia a mărturisit că aceste experimente uneori îi ies, alteori nu.

Chefii luptă pentru o nouă super-amuletă! Câştigătorul va avea un drept în premieră!... Proba amuletei bonus a fost câştigată de Florin Dumitrescu! Scărlătescu, nemulțumit de jurizare. „A mea a fost bună rău,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x