Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

O bombă sexy și o mămică devotată, la „Chefi la cuțite”! Alice Marica a venit să impresioneze. „Am simțit că s-a sfârșit lumea când am aflat că fetiţa mea are epilepsie”

 

Alice Marica, o mămică fotomodel în vârstă de 27 de ani, a acceptat provocarea de la „Chefi la cuţite”. Ea a povestit că ar face totul pentru fetița ei, care a fost diagnosticată cu epilepsie.

Concurenta a devenit mamă la numai 19 ani, ceea ce nu a împiedicat-o să urmeze cursurile unei facultăți de Medicină.  

„Când am rămas însărcinată eram în liceu, dar acest lucru nu m-a împiedicat să îmi urmez visul, ba chiar m-a motivat mai mult să fac tot ce mi-am dorit. Mi-am dorit foarte mult să fac medicina – eram însărcinată în 7 luni când am mers la facultate. Am mers la facultate până în ultima zi. După ce am născut-o pe Nicole, am fost cu ea la unele examene și la secretariat”, a povestit concurenta.

„Sunt foarte fericită că o am. Părinții mei m-au ajutat foarte mult, nu știu cum aș putea să le mulțumesc. La 19 ani am născut și ei nu mi-au spus absolut nimic. Tata m-a rugat doar să mă țin de facultate”, a adăugat ea.

Alice Marica a mai spus că își dorește să aibă afacerea ei, pentru a-și putea întreține familia.

Concurenta a gătit tartar de ton pentru a-i impresiona pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Mă consider o femeie puternică, pentru că am trecut prin prea multe, dar motivul pentru care lupt de fiecare dată este copilul meu (în vârstă de 8 ani, n.r.). Când cea mică avea 6 ani a făcut o criză de epilepsie chiar lângă mine. E cea mai ușoară formă, se tratează, până la 18 ani o să-i treacă. Însă, momentul în care am aflat de problemă a fost groaznic – a fost sfârșitul lumii. Mi-aș da viața pentru ea”, a povestit Alice Marica.

Fetița ei îl preferă pe chef Cătălin Scărlătescu. De altfel, ea i-a spus acestuia că îl iubește.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI