Antena Căutare

Apariție ieşită din comun la „Chefi la cuţite”! „Am venit pentru că sunt nemăritată. Poate mă vede și pe mine un domn”

Violeta Nicolae, o manichiuristă nonconformistă în vârstă de 40 de ani, a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un gând total neașteptat – acela de a-și găsi un partener.

Violeta Nicolae, o manichiuristă nonconformistă în vârstă de 40 de ani, a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un gând total neașteptat – acela de a-și găsi un partener.

De altfel, odată ajunsă în fața chefilor, Violeta Nicolae i-a numit pe aceștia „trei crai frumoși de la Răsărit”.

„Doar unul e de la Răsărit. Ăilalți doi sunt de la Apus”, i-a răspuns imediat Cătălin Scărlătescu.

Concurenta a pregătit o rețetă inventată chiar de ea, ce se numește „Willy Wonka”.

„Este o rețetă inventată de mine într-o seară când îmi era poftă de ceva dulce și nu prea aveam cine știe ce prin casă”, a spus concurenta.

„Am venit la «Chefi la cuțite» pentru că sunt nemăritată. Îmi caut și eu un partener. Poate totuși mă vede și pe mine un domn singur. Pentru anumiți bărbați sunt un pic cam prea mult – prea independentă, prea posesivă – și se simt de multe ori intimidați de mine. Eu sper să existe cineva care să poată să mă domolească sau să… ne stăpânim reciproc”, a mărturisit Violeta Nicolae, precizând că a avut relații cu bărbați căsătoriți, dar nu din țară, ci din străinătate.

În fața celor trei chefi, Violeta Nicolae a explicat și de ce are atât de multe tatuaje. „Aaa.. păi eu sunt o fire foarte rebelă”, a spus ea, precizând că fiecare tatuaj al ei are o semnificație.

Chefii luptă pentru cea mai valoroasă amuletă! Scărlătescu, provocat să facă un preparat de pe lista lui neagră! „Este d... Proba amuletei bonus a fost câştigată de Sorin Bontea! Ce a făcut-o pe Anne Ampawan să îl aleagă pe el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x