Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE WOK"! Gătește ca un maestru bucătar!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să arăți că oricine poate găti spectaculos, chiar dacă nu este un bucătar recunoscut! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE WOK!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să arăți că oricine poate găti spectaculos, chiar dacă nu este un bucătar recunoscut! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE WOK!

Concursul începe pe 02.10.2017 la ora 21:00 și se termină pe 08.10.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Care este secretul vostru pentru a pregati o reteta delicioasa la wok?”

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE WOK, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 09.10.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” s-au prins că se pot baza din plin pe produsele din gama Regis Stone, căci tigaile au un înveliș special, antiaderent, căci tigaile au un înveliș special, antiaderent, căci tigaile au un înveliș special, antiaderent, ce conferă un efect de piatră încinsă. Alimentele se fac imediat și nu se lipesc, chiar dacă se gătește fără ulei. Cine nu i-ar impresiona pe chefi cu un preparat gătit frumos și corect? Astfel, REGIS STONE WOK este un produs mai mult decât util în bucătăria oricui vrea să facă spectacol culinar!

În plus, spre deosebire de tigăile ceramice, tigaia cu efect de piatră încinsă Regis Stone Wok rezistă mai bine la zgârieturi! Poți găti mixuri mexicane sau chinezești de legume cu carne, poți face paste și tot felul de rețete delicioase și sănătoase. Datorită învelișului special, ingredientele își păstrează nu doar proprietățile nutritive, ci și aspectul extrem de plăcut!

Te-am convins? Intră și tu în concursul Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu, când vei face primul tău preparat delicios și aspectuos în tigaia cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

O mână de om și un munte de voință! La 32 de ani, Daniel s-a apucat de gătit ca să fie mai aproape de cei patru copii ai... Credeați că-i glumă?! În pauzele de filmări, chef Scărlătescu s-a ”scăpat” la declarații pentru Gina Pistol: "Nu ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x