Antena Căutare

CONCURS cu super premii marca Regis Stone! Răspunde la întrebare și intră în competiție

Cel mai așteptat moment al toamnei a sosit! Al șaptelea sezon al emisiunii Chefi la cuțite debutează în forță cu povești de viață incredibile, rețete savuroase și un concurs cu premii pe măsură! Răspunde la întrebare și intră în cea mai „condimentată” competiție a momentului!

Cel mai așteptat moment al toamnei a sosit! Al șaptelea sezon al emisiunii Chefi la cuțite debutează în forță cu povești de viață incredibile, rețete savuroase și un concurs cu premii pe măsură! Răspunde la întrebare și intră în cea mai „condimentată” competiție a momentului!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ai gătit vreodată în tigaie fără niciun strop de ulei și cum a fost preparatul?”.

Concursul începe pe 09.09.2019 la ora 21:00 și se termină pe 15.09.2019, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Răspunde la întrebarea noastră și cel mai „savuros” răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, tigaia cu care poți transforma orice rețetă dificilă într-o adevărată joacă de copil!

Orice bucătar adevărat știe că succesul unei rețete este garantat nu doar de prospețimea ingredientelor, ci mai ales de tigaia folosită! Sigur te-ai chinuit măcar o dată în viață cu urmele de arsură sau cu faptul că ingredientele tale s-au lipit și au stricat aspectul preparatului final.

Cu tigaia Regis Stone Copper Pan 28 CM nu te vei mai confrunta cu toate aceste neplăceri! Stratul special, antiaderent, previne lipirea și te ajută să gătești simplu și rapid, chiar și fără strop de ulei! Poți face fripturi rumenite sau garnituri delicioase și sănătoase, fără grăsime!

Gătitul devine astfel nu doar o plăcere, ci și un pas important pentru sănătatea ta și a familiei tale! Un alt beneficiu al acestui produs este faptul că nu mai trebuie să dai bani mulți pe soluții de curățat arsurile și nici nu mai trebuie să folosești buretele de sârmă ca să scapi de urmele de prăjeală! Ce îți mai poți dori de la o tigaie?!

Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o super tigaie din gama Regis Stone!

MULT SUCCES TUTUROR!

Cel mai tânăr primar din România, în ediția premieră de jurizări pe nevăzute „Chefi la cuțite”. De ce a ales să particip... Chefii Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu au fost jigniți de un concurent! „Am fost pe punctul de a sări pe el, dar am av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x