Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigi un premiu de senzație pentru bucătăria ta!

sO nouă săptămână ne aduce povești delicioase de viață, preparate pline de gust și un concurs inedit! Răspunde și tu la întrebare și poți câștiga un premiu pe măsură!

O nouă săptămână ne aduce povești delicioase de viață, preparate pline de gust și un concurs inedit! Răspunde și tu la întrebare și poți câștiga un premiu pe măsură!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Unde ai mâncat cel mai bun grill din toate timpurile și din ce carne a fost preparat?”.

Concursul începe pe 21.10.2019 la ora 21:00 și se termină pe 27.10.2019, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Tigăile din gama Regis Stone transformă gătitul într-o experiență cu adevărat incredibilă, căci totul devine mult mai ușor! Nu întâmplător concurenții emisiunii Chefi la cuțite gătesc doar în acest tigăi, fiindcă acesta este secretul ce îi ajută să dea mult gust diferitelor preparate.

Practic are un triplu strat special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă și previne lipirea alimentelor. Nu mai este deloc nevoie să folosești unt, ulei, margarină sau alte tipuri de grăsime, căci carnea, legumele omleta sau diferitele rețete nu se vor lipi și vor aluneca efectiv în farfurie.

Mai mult decât atât, tigaia Regis Stone Copper Pan 28 CM te ajută să pregătești orice rețetă, oricât de îndrăzneață ar părea, fără să stai cu grija că alimentele se vor lipi sau că trebuie să amesteci întruna.

Baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii pentru ca ingredientele să se pregătească rapid, fără să fie nevoie să păzești tigaia în permanență.

Poți pregăti clătite delicioase și pufoase, fripturi aromate, mixuri sănătoase de legume, omlete și multe alte tipuri de rețete!

Tigaia Regis Stone Copper Pan 28 CM transformă gătitul într-o adevărată plăcere și tu te poți simți ca un concurent din emisiunea Chefi la cuțite!

Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o super tigaie din gama Regis Stone!

MULT SUCCES TUTUROR!

Anna Lesko, apariție seducătoare la „Chefi la cuțite”: „Mama ne-a învățat să fim ca niște gheișe” – Galerie foto... Valentin Saioc locuiește cu mama, la 42 de ani! "Suntem colegi de cameră! E perfect"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x