Antena Căutare

Cristina Raiu a sărit din mașină și a riscat o amendă, totul ca să ajungă la „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit concurenta

Cristina Raiu are 42 de ani, este de meserie bucătar și a dorit să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un preparat cu adevărat special.

Cristina Raiu a sărit din mașină și a riscat o amendă, totul ca să ajungă la „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit concurenta Galerie
Cristina Raiu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Optimistă și cu un entuziasm debordant, concurenta a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu prietena sa, pe care o știe de 21 de ani. Cele două s-au cunoscut la prima căsătorie a Cristinei Raiu, căci soții lor erau prieteni. Timpul a trecut și acestea au rămas prietene.

Prima căsnicie a concurentei nu a durat fiindcă partenerul său era prea pasionat de cazinouri și atunci când rămânea fără bani avea obiceiul să-și bată soția.

Cum a ajuns să participe Cristina Raiu la emisiunea Chefi la cuțite

„Trebuia să-mi caut un loc de muncă stabil, să nu-mi fie luat copilul. Am început lucrul la langoși, în piață. Mi-am întâlnit actualul soț, acum 12 ani. După o experiență neplăcută în Spania am decis să mergem în Germania. Mi-am găsit de lucru doar la spălat de vase”, a dezvăluit Cristina Raiu, totul în timp ce a pregătit o rețetă nemțească de tăiței de casă cu file de vită și sos, numită Rumpstack und case Spatzle.

citește și: Sonia Ferrari, o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda”

După ce au degustat preparatul gătit de Cristina Raiu, chefii au aflat mai multe detalii despre viața incredibilă trăită de concurenta care debordează de entuziasm și optimism.

Am aflat prin ce chinuri a fost nevoită să treacă pentru a-și deschide propriul restaurant, cum „a mâncat resturile clienților din farfurie timp de câteva luni pentru a-și achita datoriile” și cum s-a ridicat și a ajuns acum să îi cucerească pe nemți cu rețete românești, la restaurantul pe care îl deține de șapte ani.

citește și: Okpata Godspower Morris de la „Chefi la cuțite” este nigerianul care e viral pe YouTube! Are vlog cu experiența sa din România

Mai mult decât atât, concurenta a făcut trei zile până la București, a sărit din mașina care se apropia de vamă, a mers kilometri întregi pe jos și a riscat o amendă uriașă, totul pentru a participa la emisiunea „Chefi la cuțite”.

Pentru preparatul prezentat, Cristina Raiu a primit trei cuțite, numeroase laude și șansa de-a merge mai departe în competiția „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Sonia Ferrari, o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda”... Gina Felea – show de zile mari în platoul Chefi la cuțite. Ediția de luni a fost lider de audiență pe toate segmentele d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x