Drama prin care trece Gabriela Porumbel de la „Chefi la cuțite”. Colegii din emisiune au sărit imediat s-o ajute

Gabriela Porumbel a fost eliminată după cel de-al șaptelea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Știind drama concurentei, colegii din emisiune nu au lăsat-o la greu, ci au sărit imediat s-o ajute.

Gabriela Porumbel a fost eliminată de la „Chefi la cuțite” după proba de salate din cel de-al șaptelea duel din sezonul 9

Antena 1

Pe Gabriela Porumbel am putut s-o cunoaștem în ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. În timp ce a pregătit o savuroasă rețetă de file de somon cu sos de lămâie, tânăra în vârstă de 29 de ani a povestit detalii emoționante din viața sa.

Pasionată de gătit și de combinarea diferitelor ingrediente pentru a obține rețete pe placul tuturor, aceasta s-a angajat încă de la vârsta de 16 ani și în prezent se poate lăuda cu mai bine de un deceniu experiență.

Concurenții de la „Chefi la cuțite” sezonul 9, gest neașteptat pentru Gabriela Porumbel

Dornică să demonstreze ce știe să facă, Gabriela Porumbel și-a făcut curaj și s-a înscris în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. În etapa de audiții, chiar în timp ce pregătea rețeta aleasă pentru degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Gabriela Porumbel a dezvăluit drama prin care trece.

Citește și: Francisco Garcia de la „Chefi la cuțite”, poză alături de soție. Cum arată femeia care i-a dăruit trei copii

„Nu sunt căsătorită cu acte, dar suntem împreună de mai bine de zece ani. Am o fetiță de cinci ani, o cheamă Antonia Maria. Este un copil minunat, am fost foarte fericiți și a fost foarte așteptată. Era foarte cuminte, nu prea plângea, adică nici nu prea se simțea în casă că am avea un copil. Și pe la opt luni am observat că nu mă privește, nu e atentă, e totul în lumea ei și atât. Și a fost groaznic, ca și când totul meu se terminase. Fetița mea a fost diagnosticată autism. Nu înțelegeam nimic, nici termenii medicali, nici ce urmează să se întâmple. Cu sacrificii am reușit să o facem să fie un copil care înțelege și se face înțeles”, a dezvăluit concurenta, cu lacrimi în ochi, în etapa de audiții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Toată lumea știe că terapiile speciale dedicate copiilor cu autism sunt extrem de costisitoare și, în lipsa lor, dezvoltarea micuților nu marchează progrese semnificative, umbrindu-le șansa de-a avea o viață cât mai aproape de normal.

Gabriela Porumbel in auditiile chefi la cutite, gatind in bucatarie

Gabriela Porumbel a fost membră în echipa albastră a lui Florin Dumitrescu

„Nu regret că am un copil cu autism, e un copil special, e un copil minunat”, a mărturisit Gabriela Porumbel, în etapa audițiilor.

Ambițioasă, tânăra a luptat și a dezvăluit că, în cazul în care va câștiga marele premiu de la „Chefi la cuțite”, banii vor către pentru fiica sa, Antonia Maria, ca să o ajute să fie cât mai puțin dependentă de cei din jur. Totuși, din nefericire, drumul concurentei în competiție s-a oprit după cel de-al șaptelea duel, atunci când a ales să facă steak de pepene cu cous cous, la proba de salate. Cu lacrimi în ochi, Gabriela Porumbel a părăsit sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Totuși, pe Facebook și Instagram, colegii din show-ul de la Antena 1 s-au mobilizat și au încercat să convingă oamenii să se alăture cauzei tinerei și să doneze, ca să aducă un zâmbet în plus fetiței. Bucătarii vor să strângă 25.000 de euro pentru ca cea mică să beneficieze de un transplant de celule stem, menit să-i ofere șansa la o viață normală.

Practic, concurenții de la „Chefi la cuțite” au făcut tot ce le-a stat în putință pentru acest demers, semn că dincolo de certurile și emoțiile trăite ca rivali, între ei există și sentimente de prietenie sau poate chiar senzația că formează o familie.

Ca să convingă cât mai mulți fani să se implice, unii dintre concurenți au scos la licitație o masă servită la un restaurant de lux, șansa de-a petrece o zi la un studio muzical celebru din București sau de-a savura un meniu pregătit special pentru această ocazie.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri