Todirașcu Maricica este din Iași și este bucătar de mai bine de 14 ani! A venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are stofă de maestru!
Și-a ales o rețetă despre care crede că o reprezintă, fiindcă și ea este o fire picantă: pui cu orez șofranat!
Spune că este bucătar profesionist de zece ani și chiar și fiul cel mic a ales să îi calce pe urme.
A lucrat chiar și în străinătate, acolo unde s-a ambiționat să demonstreze că o femeie (și româncă) poate să ajungă bucătar de renume!
Chiar dacă a divorțat, Maricica a luptat pentru visul său de a se perfecționa în arta culinară.
Ajunsă în fața chefilor, concurenta și-a primit verdictul.
„După ce am devenit bucătar, cei din bucătărie îmi spuneau Cruella”, a povestit aceasta amuzată.
Și fiindcă a gătit bine, concurenta a mers mai departe!
Chef Florin i-a chinuit pe colegii săi cu cel mai enervant sunet din Univers! De la spălător de vase la bucătar, Cristia... Giani Kiriță s-a dezlănțuit total la „Chefi la cuțite”! „Hai, shaormarule! Dacă n-ai cuțit acolo jur că sar și îți dau u...