Antena Căutare

Elena Matei, fosta concurentă Chefi la cuțite, a născut. Ce mesaj a transmis după ce a adus pe lume o fetiță

Elena Matei a născut! Fosta concurentă Chefi la cuțite sezonul 9 a adus pe lume o fetiță și a dat vestea printr-o postare în mediul online. Cum s-a fotografiat pe patul de spital, la câteva ore după ce a dat naștere primului ei copil.

Galerie
Elena Matei a născut! Fosta concurentă Chefi la cuțite sezonul 9 a adus pe lume o fetiță și a dat vestea printr-o postare în mediul online | Antena 1 & Instagram

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, sezonul 9 a născut. Tânăra a devenit mama pentru prima dată după ce a adus pe lume o fetiță. Deși nu a dezvăluit încă numele ales pentru micuță, în postările ei a numit-o #babyV.

Finalista din echipa verde a dat vestea cea mare prin intermdiul unei postări pe Instagram. La doar câteva ore după naștere, ea s-a pozat pe patul de spital și le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi despre întreaga experiență.

Elena Matei a născut! Fosta concurentă Chefi la cuțite sezonul 9 a dat vestea printr-o postare în mediul online

Chiar dacă nu mai este prezentă la TV, Elena Matei este foarte activă în mediul online. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite, sezonul 9 își ține la curent prietenii virutali cu fiecare pas. Așa s-a întâmplat și de această dată, când fata a adus pe lume primul ei copil.

Articolul continuă după reclamă

Pe tot parcursul sarcinii, Elena Matei a oferit o mulțime de detalii despre starea ei și acum este în culmea fericirii. Fosta concurentă din echipa verde a născut o fetiță, în urmă cu doar câteva ore.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 11. Ștefan Nistor a devenit tată în urmă cu puțin timp. Cum arată micuțul său

De asemenea, proaspăta mămică a ținut să le dea vestea cea mare și internauților. Deși a trecut printr-o naștere „grea și dureroasă”, așa cum a povestit chiar ea pe contul său de Instagram, aceasta s-a pozat pe patul de spital și a transmis câteva cuvinte.

„We did it! Suntem bine amândouă! Vă mulțumesc pentru mesaje, încerc să dorm puțin ca să prind putere. #babyV e bine, a dormit toată noaptea, a păpat și „Liquid Gold”. Mulțumesc din suflet personalului. Vă recomand cu toată încrederea. Tot ce au făcut pentru noi a fost…” și-a început aceasta mesajul prin care a dat marea veste.

În plus, tânăra a ținut să le transmită un mesaj tuturor femeilor care au dat naștere și a dat de înțeles că ar fi trecut printr-o clipe mai complicate pentru a o aduce pe lume pe fiica sa.

„Respect tuturor femeilor care au dat naștere. A fost greu și dureros, dar o să povestim noi fără perdea. Acum suntem bine amândouă și ne recuperăm. Am reușit să dorm 4 ore totuși. Hai fuguța la prăjituri căci e ultima zi azi și după o să vă fie dor de noi că stpm acasă. Să faceți soldout repede să vină tati la noi”, a scris Elena Matei pe rețelele de socializare.

Cum a anunțat Elena Matei sexul bebelușului. Internauții s-au emoționat

Pentru că are o activitate intensă în mediul online, Elena Matei s-a decis să distribuie un videoclip prin care anunță sexul bebelușului. Fosta concurentă Chefi la cuțite s-a lăsat filmată în timp ce sparge un balon pe care scrie „băiat sau fata?”.

Astfel, tânăra a dat vestea că abia așteaptă să își strângă în brațe fiica. Aceasta nu mai are mult până va naște, fiind însărcinată în șase luni.

„Te-am visat acum 7 luni, iar la 2 luni ne-ai binecuvântat viața🩷. Este fetiță!”, a fost mesajul emoționant transmis de Elena Matei.

Citește și: Elena Matei, surprinsă într-o rochie cu un decolteu adânc. Cum a arătat finalista de la Chefi la cuțite la un eveniment special

Mai mult, se pare că fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a gândit deja și la numele fetiței, însă nu și-a dorit să-l destăinuie până acum: „Te iubim infinit, baby V”.

În filmulețul pe care l-a postat pe contul de Instagram, tânăra a îmbrăcat o rochie bej și mulată care i-a scos în evidență cele 23 de săptămâni de sarcină. De asemenea, Elena Matei a avut zâmbetul pe buze de la începutul videoclipului până la final, semn că trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții sale.

Postarea Elenei Matei a generat mai bine de 6 mii de aprecieri și o mulțime de reacții din partea urmăritorilor.

Care este motivul pentru care chef Alexandru Sautner a divorțat de prima soție. Cum se înțeleg acum cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x