Antena Căutare

Elena Matei, fosta concurentă Chefi la cuțite, a născut. Ce mesaj a transmis după ce a adus pe lume o fetiță

Elena Matei a născut! Fosta concurentă Chefi la cuțite sezonul 9 a adus pe lume o fetiță și a dat vestea printr-o postare în mediul online. Cum s-a fotografiat pe patul de spital, la câteva ore după ce a dat naștere primului ei copil.

colaj foto elena matei chefi la cutite Galerie
Elena Matei a născut! Fosta concurentă Chefi la cuțite sezonul 9 a adus pe lume o fetiță și a dat vestea printr-o postare în mediul online | Antena 1 & Instagram

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, sezonul 9 a născut. Tânăra a devenit mama pentru prima dată după ce a adus pe lume o fetiță. Deși nu a dezvăluit încă numele ales pentru micuță, în postările ei a numit-o #babyV.

Finalista din echipa verde a dat vestea cea mare prin intermdiul unei postări pe Instagram. La doar câteva ore după naștere, ea s-a pozat pe patul de spital și le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi despre întreaga experiență.

Elena Matei a născut! Fosta concurentă Chefi la cuțite sezonul 9 a dat vestea printr-o postare în mediul online

Chiar dacă nu mai este prezentă la TV, Elena Matei este foarte activă în mediul online. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite, sezonul 9 își ține la curent prietenii virutali cu fiecare pas. Așa s-a întâmplat și de această dată, când fata a adus pe lume primul ei copil.

Articolul continuă după reclamă

Pe tot parcursul sarcinii, Elena Matei a oferit o mulțime de detalii despre starea ei și acum este în culmea fericirii. Fosta concurentă din echipa verde a născut o fetiță, în urmă cu doar câteva ore.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 11. Ștefan Nistor a devenit tată în urmă cu puțin timp. Cum arată micuțul său

De asemenea, proaspăta mămică a ținut să le dea vestea cea mare și internauților. Deși a trecut printr-o naștere „grea și dureroasă”, așa cum a povestit chiar ea pe contul său de Instagram, aceasta s-a pozat pe patul de spital și a transmis câteva cuvinte.

„We did it! Suntem bine amândouă! Vă mulțumesc pentru mesaje, încerc să dorm puțin ca să prind putere. #babyV e bine, a dormit toată noaptea, a păpat și „Liquid Gold”. Mulțumesc din suflet personalului. Vă recomand cu toată încrederea. Tot ce au făcut pentru noi a fost…” și-a început aceasta mesajul prin care a dat marea veste.

În plus, tânăra a ținut să le transmită un mesaj tuturor femeilor care au dat naștere și a dat de înțeles că ar fi trecut printr-o clipe mai complicate pentru a o aduce pe lume pe fiica sa.

„Respect tuturor femeilor care au dat naștere. A fost greu și dureros, dar o să povestim noi fără perdea. Acum suntem bine amândouă și ne recuperăm. Am reușit să dorm 4 ore totuși. Hai fuguța la prăjituri căci e ultima zi azi și după o să vă fie dor de noi că stpm acasă. Să faceți soldout repede să vină tati la noi”, a scris Elena Matei pe rețelele de socializare.

Cum a anunțat Elena Matei sexul bebelușului. Internauții s-au emoționat

Pentru că are o activitate intensă în mediul online, Elena Matei s-a decis să distribuie un videoclip prin care anunță sexul bebelușului. Fosta concurentă Chefi la cuțite s-a lăsat filmată în timp ce sparge un balon pe care scrie „băiat sau fata?”.

Astfel, tânăra a dat vestea că abia așteaptă să își strângă în brațe fiica. Aceasta nu mai are mult până va naște, fiind însărcinată în șase luni.

„Te-am visat acum 7 luni, iar la 2 luni ne-ai binecuvântat viața🩷. Este fetiță!”, a fost mesajul emoționant transmis de Elena Matei.

Citește și: Elena Matei, surprinsă într-o rochie cu un decolteu adânc. Cum a arătat finalista de la Chefi la cuțite la un eveniment special

Mai mult, se pare că fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a gândit deja și la numele fetiței, însă nu și-a dorit să-l destăinuie până acum: „Te iubim infinit, baby V”.

În filmulețul pe care l-a postat pe contul de Instagram, tânăra a îmbrăcat o rochie bej și mulată care i-a scos în evidență cele 23 de săptămâni de sarcină. De asemenea, Elena Matei a avut zâmbetul pe buze de la începutul videoclipului până la final, semn că trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții sale.

Postarea Elenei Matei a generat mai bine de 6 mii de aprecieri și o mulțime de reacții din partea urmăritorilor.

Care este motivul pentru care chef Alexandru Sautner a divorțat de prima soție. Cum se înțeleg acum cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Citește și
x