Chefi la cutite

Emisiunea „Chefi la cuțite" a fost lider de audiență

 

Emisiunea „Chefii la cuţite” a fost aleasă de peste două milioane de oameni! Marți seară, confruntările dintre echipele celor trei chefi i-au ţinut pe români în faţa televizoarelor.

Tema primei probe, „torturi festive", a fost una grea pentru concurenţi, pentru că mulţi nu mai făcuseră vreodată aşa ceva.

Echipa lui chef Dumitrescu a avut un avantaj de 15 minute şi a decis să realizeze un tort în formă de piramidă din gogoşele umplute cu vanilie. Concurenţii lui chef Bontea au preferat tortul cu „ganaş" de ciocolată, învelit în marţipan, în timp ce echipa lui chef Scărlătescu a optat pentru un tort cu mousse de ciocolata şi macarons.

Chefi la cuțite” a adunat în fața micilor ecrane 2.216.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 22.34.

Competiţia culinară va continua luni, 14 ianuarie, şi marţi, 15 ianuarie, de la ora 20.00, numai la Antena 1, cu ultimele două lupte înainte de semifinalele celui de-al şaselea sezon „Chefi la cuţite”.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe