Antena Căutare

Emisiunea „Chefi la cuțite" a fost lider de audiență

Emisiunea „Chefii la cuţite” a fost aleasă de peste două milioane de oameni! Marți seară, confruntările dintre echipele celor trei chefi i-au ţinut pe români în faţa televizoarelor.

Emisiunea „Chefii la cuţite” a fost aleasă de peste două milioane de oameni! Marți seară, confruntările dintre echipele celor trei chefi i-au ţinut pe români în faţa televizoarelor.

Tema primei probe, „torturi festive", a fost una grea pentru concurenţi, pentru că mulţi nu mai făcuseră vreodată aşa ceva.

Echipa lui chef Dumitrescu a avut un avantaj de 15 minute şi a decis să realizeze un tort în formă de piramidă din gogoşele umplute cu vanilie. Concurenţii lui chef Bontea au preferat tortul cu „ganaş" de ciocolată, învelit în marţipan, în timp ce echipa lui chef Scărlătescu a optat pentru un tort cu mousse de ciocolata şi macarons.

Chefi la cuțite” a adunat în fața micilor ecrane 2.216.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 22.34.

Competiţia culinară va continua luni, 14 ianuarie, şi marţi, 15 ianuarie, de la ora 20.00, numai la Antena 1, cu ultimele două lupte înainte de semifinalele celui de-al şaselea sezon „Chefi la cuţite”.

Ediție plină de tensiune, aseară, la “Chefi la cuțite!": "E urât foc! Eu nu am mai văzut așa ceva în viața mea... Torturile, marea provocare de la ”Chefi la cuțite”...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Ultimele știri
x