Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, difuzată în data de 16 decembrie 2020, cei trei finaliști s-au apucat de gătit alături de echipele lor. Acesta a fost momentul în care Ionuț Belei i-a impresionat pe mulți.

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, de la Antena 1, Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche și-au format fiecare câte o echipă alături de care luptă pentru a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 30.000 de euro.

Miza este una uriașă, așa că și emoțiile sunt pe măsură. Fiecare dintre cei trei concurenți din finală speră că devină câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, așa că orice detaliu din timpul gătitului poate face diferența între victorie și înfrângere.

Cum s-a purtat Ionuț Belei cu echipa sa, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Echipa Roxanei Blenche este formată din: Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile, Andrei Hîncu (Kani).

citește și: Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe: Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca, Zannidache Edmond (Zanni).

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de: Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie, Cătălin Rizea.

„Dragii mei, aceasta este finala! E ultima probă dintr-un sezon foarte lung, este finala sezonului 8. Cine va învinge depinde doar de voi și de echipa pe care v-ați format-o. Vă urez multă baftă, dragilor, din toată inimă. Pentru ultima dată în acest sezon haideți să spunem împreună 3...2...1...Start!”, a anunțat frumoasa Gina Pistol.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

„Mi se face pielea de găină acuma, realizez că visul meu se îndeplinește, este momentul meu, acum trebuie să arăt ce știu să fac. Vorba lui Florin Dumitrescu, azi îmi dau examenul de bucătar chef, să arăt că pot să conduc echipa, să arate toate farfuriile mele impecabil”, a dezvăluit Roxana Blenche, tânăra care speră să devină prima femeie care câștigă un sezon „Chefi la cuțite”.

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 s-au apucat de gătit, ajutați fiind de echipele pe care și le-au format. Maria Șandru pare că este extrem de stăpână pe situație și că știe exact ce are de făcut, pentru ca totul să iasă ca la carte.

Ionuț Belei, dezvăluire neașteptată în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Ionuț Belei s-a asigurat că toată lumea știe ce are de făcut, mergând de la bucătar la bucătar. Acesta a fost impresionat de

citește și: Detalii uimitoare despre Roxana Blenche din finala „Chefi la cuțite” sezonul 8! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta

„Surprinzător îl simt pe Ionuț foarte cuminte, nu era Ionuț ăla cu care mă băteam eu pe mușchiul de vită sau de porc. Era un alt Ionuț, care te ruga frumos să faci ceva”, a mărturisit Cătălin Rizea, surprins de faptul că liderul echipei în care a ajuns se poartă exemplar.

„Pentru faptul ca a ajuns în finală, că a făcut tot ce i-a stat în putință ca să ajungă în finală, până aici, nu pot să am decât respect pentru el”, a adăugat Vlăduț Manoliu, care și-a recunoscut astfel respectul pentru tânărul concurent care aspiră să devină câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

„Sunt foarte mândru de mine, că am ajujs până aici. Vreau să mă montez cât pot eu de tare să nu arăt celorlalți că sunt așa de emoționat. Și vreau să fac ce e mai bine. Cum am făcut și până acum, să dau ce e mai bun și să demonstrez că pot. Chiar vreau să-mi fac familia mândră”, a mai adăugat Ionuț Belei.

Finala Chefi la cuțite 2020. Ce echipe și-au ales Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionuț Belei... Finala Chefi la cuțite 2020. Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x