Antena Căutare

Gina Felea și Ruxi Opulenta fac spectacol la „Chefi la cuțite”! În noul sezon participă personaje celebre din România

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” începe pe 7 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1. De luni până miercuri, aceștia vor cunoaște povești una și una și vor fi luați prin surprindere nu doar de preparate, ci și de concurenți.

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” începe pe 7 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1

Sezonul acesta la bancul de lucru de la „Chefi la cuțite” își vor demonstra talentele culinare în încercarea de a-i impresiona pe cei trei chefi Carmen Fit, celebra antrenoare a vedetelor, Ruxi Opulenta, cunoscută în mediul on-line pentru parodiile savuroase în ceea ce privește un stil de viață plin de fast, Gina Felea, personajul făcut celebru de actrița Anca Diniciu!

Sezonul 8 Chefi la cuțite de la Antena 1 aduce surprize pentru public

Mai mult decât atât, în sezonul 8 „Chefi la cuțite” de la Antena 1 o vedem pe Bella Santiago, câstigătoarea ultimului sezon X-Factor, dar și pe George Soare, unul dintre cei mai cunoscuți hair-styliști din show-bizz-ul românesc, pe actorul Sali Levent sau pe Cătălin Cazacu, cel care va stabili și o premieră în cadrul show-ului.

citește și: Fanii „Chefi la cuțite” au râs cu lacrimi! Sorin Bontea, video de senzație pe Instagram: „Eu mor”

Gina Felea și Ruxi Opulenta fac spectacol la „Chefi la cuțite”! În noul sezon participă personaje celebre din România

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” începe pe 7 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1

Bella Santiago, câștigătoare „X Factor”, face spectacol la emisiunea „Chefi la cuțite”

Cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, după Observator.

Despre sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

Noua formulă a toamnei la Antena 1 aduce, începând de luni, 7 septembrie, trei porții săptămânale de artă în farfurie ce poartă semnătura Chefi la cuțite

citește și: 5 look-uri spectaculoase pe care le-a avut Gina Pistol, în noul sezon „Chefi la cuțite!

Chefi la cuțite se va servi în cel de-al optulea sezon în porții generoase, în fiecare seară de luni până miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol. Concurenți care mai de care, povești savuroase, farfurii spectaculoase și o competiție acerbă vor fi servite în scurt timp telespectatorilor.

Fanii „Chefi la cuțite” au râs cu lacrimi! Sorin Bontea, video de senzație pe Instagram: „Eu mor”... Cum arată Gina Pistol cu părul brunet! Prezentatoarea „Chefi la cuțite” i-a hipnotizat pe fani...
Ultimele știri
x