Căutare Live

„Gina Regina”, la un pas de dezastru după eliminarea de la „Chefi la cuțite”! Vestea ce i-a întristat pe fani

„Nu trăiam suficient dacă nu mergeam la Chefi la cuțite”, spune chef Eugenia Gheorghe. Ce a pătițt „Gina Regina” imediat după ce a fost eliminată din competiție.

Eugenia Gheorghe, cunoscută la „Gina Regina”, în sezonul șapte „Chefi la cuțite”

Chef Eugenia Gheorghe este mama a doi băieţi. Pasiunea pentru arta culinară i-a transmis-o şi mezinului care găteşte alături de mama lui de câte ori are ocazia.

După ani petrecuţi în bucătărie, îşi aminteşte şi acum cu emoţie experienţa care i-a schimbat viaţa. Cei opt ani petrecuţi în bucătăria Casei Regale. Fiecare moment trăit în preajma familiei regale în cei opt ani i-a lăsat amintiri de neşters.

„După 10 ani de lucrat în bucătărie, într-o creşă, mi-am dorit să fac altceva. Mi-am depus CV-uri prin mai multe locuri şi, într-o zi de luni, am primit un telefon, dacă vreau să lucrez la Casa Regală. Casa Regală... m-am gândit că era un restaurant, ceva”, a mărturisit chef Eugenia Gheorghe, cunoscută ca „Gina Regina” în echipa lui chef Dumitrescu.

„Chefi la cuțite”, experiența unei vieți

„Nu trăiam suficient dacă nu mergeam. Pe mine chiar m-a prins chestia asta. Am fost la un pas de depresie când am ieşit. Am cunoscut oamnei minunaţi, chefi minunaţi.

Acolo, stresul cel mai mare era când erai la duel şi mergeai la jurizare... Stres mai mare de atât nu cred că există nici când naşti un copil, să vezi dacă este fată sau băiat. Am avut foarte multe de învăţat, multe le pun în practică, a povestit Chef Eugenia Gheorghe.

Citește și:

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri