Antena Căutare

Grecia, Anglia și apoi România. Concurenta care a revenit în țară după ce a impresionat străinii cu preparatele ei spectaculoase. Ce le-a gătit chefilor

Roxana Vasile are 28 de ani și a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu un preparat spectaculos, dar și cu o poveste de viață impresionantă.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta de la „Chefi la cuțite” a copilărit în Grecia după divorțul părinților și, la vârsta adolescenței, a decis că bucătăria este chemarea sa. A lucrat în Marea Britanie și se poate lăuda cu o experiență bogată.

Roxana Vasile de la Chefi la cuțite a gătit pentru prințul Harry și Meghan Markle

Cu o rețetă special de piept de rață cu dovleac și kale trase la tigaie cu piure de măr verde, Roxana Vasile a așteptat plină de emoții jurizarea făcută de către cei trei chefi.

citește și: A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția și vrea să demonstreze că poate reuși orice își propune. Concurentul pe care îl susține inclusiv Alex Velea

„Sunt bucătar, lucrez în București. Am lucrat și în Marea Britanie, până acum un an. Am ajuns să lucrez Goldsmiths' Hall, am ajuns să fiu acolo sous chef. Este la palatal unde Regina își ține toată averea și obiectele de artă.

Grecia, Anglia și apoi România. Concurenta care a revenit în țară după ce a impresionat străinii cu preparatele ei spectaculoase. Ce le-a gătit chefilor

Roxana Vasile, concurentă în emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Roxana Vasile, concurentă în emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Nu am gătit pentru regină, dar am ajuns să gătesc pentru Harry și Meghan. Am făcut cunoștință cu ei. A fost un vis și o împlinire profesională de care sunt foarte, foarte mândră”, a explicat tânăra, spre marea surprindere a juraților, care au ascultat-o cu mult interes.

citește și: Concurenta care s-a luat „la harță” cu chefii. Chef Florin Dumitrescu: „Haideți, doamna, astea se fac în 5 minute”

Ce verdict a primit Roxana Vasile de la Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea? Află totul umărind clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 8!

Părinții l-au vrut medic, el vrea să devină bucătar. Cu ce preparat încearcă să-și convingă familia că are tot ce-i treb... O româncă le-a gătit Prințului Harry și lui Meghan Markle. Ce spune despre cei doi și cum a fost când au făcut cunoștinț...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Ultimele știri
x