Antena Căutare

Îți amintești de Bobby de la Chefi la cuțite? Uite ce fată frumoasă are! Ce face acum concurentul

BBobby Săvoiu, finalist în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, este într-o formă de zile mari și a dezvăluit fanilor și apropiaților ce pune la cale, după competiție! Cum arată fetița concurentului care i-a uimit pe toți cu evoluția sa la Chefi la cuțite?

Îți amintești de Bobby de la Chefi la cuțite? Uite ce fată frumoasă are! Ce face acum concurentul Galerie
Bobby Săvoiu de la Chefi la cuțite

O surpriză a sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite a fost evoluția spectaculoasă a lui Bobby Săvoiu, concurentul din echipa verde a lui Chef Sorin Bontea, care a reușit să ajungă până în finală!

Chef Sorin Bontea a crezut în Bobby și, de-a lungul bătăliilor culinare dintre echipe, el a făcut tot posibilul pentru a-l salva pe concurent, ba chiar a folosit chiar și amulete pentru a-l menține în competiție. Și se pare că Chef Sorin Bontea știa ce face, căci Bobby s-a descurcat de minune și a ajuns chiar în finala din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite (după ce a mai participat de două ori la emisiune).

Bobby Săvoiu a câștigat numeroși fani după voluția sa spectaculoasă din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, când a reușit să ajungă până în finală, alături de Alexandru Popa și Alexandru Comerzan!

Se pare că Bobby de la Chefi la cuțite este într-o formă de zile mari și s-a apucat de o dietă sănătoasă și de mers la sală:

Îți amintești de Bobby de la Chefi la cuțite? Uite ce fată frumoasă are! Ce face acum concurentul

Bobby Săvoiu de la Chefi la cuțite s-a apucat de sală

Bobby Săvoiu de la Chefi la cuțite s-a apucat de sală

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult decât atât, Bobby Săvoiu pare extrem de fericit și nu a ratat ocazia să se fotografieze alături de fiica sa.

Poza i-a uimit pe fani și toți s-au bucurat să vadă că Bobby este un tată devotat, care îmbină pasiunea pentru bucătărie cu iubirea pentru familia sa!

Îți amintești de Bobby de la Chefi la cuțite? Uite ce fată frumoasă are! Ce face acum concurentul

Bobby Săvoiu de la Chefi la cuțite alături de fata lui

Bobby Săvoiu de la Chefi la cuțite alături de fata sa

Fanilor nu le-a venit să creadă! Ce face Iulian Olaru de la Chefi la cuțite, când nu e în bucătărie? „În altă viață am f... S-a aflat adevărul! Un alt câștigător Chefi la cuțite l-a ajutat pe Munti să pună mâna pe premiu! Secretul ce a ieșit la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x