Simpaticul italian Luigi Brambilla s-a întors la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că și-a șlefuit talentul culinar și că, de data aceasta, merită să ajungă departe în concurs!
S-a mutat în România după ce s-a îndrăgostit de o româncă. Pentru cei care nu știu, concurentul a participat și în primul sezon, dar acum crede că are mai multe șanse.
„De data asta dacă nu iau trei cuțite, atunci o să aveți trei chefi...la morgă”, a glumit concurentul.
Nu a mai ales să facă paste, ci un preparat din nordul Italiei: carne de vițel cu un sos de ton!
Cu grijă a preparat carnea și apoi sosul, după care a aranjat totul frumos pe farfurie.
„E o rețetă italiană ce nu se face în altă parte a lumii”, a zis acesta în timp ce gătea.
Și aparent a gătit totul foarte bine, căci chefii au fost impresionați de ceea ce au găsit în farfurie.
După ce au analizat preparatul, Luigi a primit răspunsul: merge mai departe în concurs!