Antena Căutare

Momente sfâșietoare la Chefi la cuțite! Elena concurează pentru nepotul ei, aflat în scaun cu rotile! "Din păcate, de la 14 ani nu poate merge"

Elena Coste are 66 de ani şi bucătar de sezon! Doamna a avut parte de o surpriză atunci când a fost înscrisă la Chefi la cuţite, chiar de nepotul ei! Din pacate acesta are probleme mari de sănătate şi la vârsta de 14 ani nu se poate deplasa!

Elena Coste are 66 de ani şi estebucătar de sezon! Doamna a avut parte de o surpriză atunci când a fost înscrisă la Chefi la cuţite, chiar de nepotul ei! Din pacate acesta are probleme mari de sănătate şi la vârsta de 14 ani nu se poate deplasa!

Nepoțelul ei a convins-o să vină la Chefi la Cuțite: "Mamaie, dar tu ești deșteaptă, trebuie să fii acolo. Eu sunt sigur că tu vei lua cuțitele!"

Elena nu poate vorbi pentru că lacrimile o năpădesc gândindu-se la problemele pe care iubitul său nepot le are. Până în prezent băiatul a suferit opt operații și speră că la un moment dat va putea să ducă o viață normală.

"Sper să iau cuțitele și să îl fac fericit!", spune Elena cu speranță în suflet.

Elena a gătit pentru chefi pulpă de rață cu ananas!

Răzvan Babana e băiat de bani gata, dar are un ţel: "Întotdeauna mi-am dorit să demonstrez că nu depind de părinţii... Bobby a revenit pentru a treia oară la Chefi la cuţite! "În ultimele luni am făcut numai gustărici ca să pot ajunge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x