Live acumObservator Sport
Prime Time 20:00iUmor

Paramedicii ISU au hotărât cine a gătit cel mai bun preparat cu jamon! Chef Cătălin Scărlătescu, consternat! „Dezastru total!”

Paramedicii ISU au hotărât cine a gătit cel mai bun și aspectuos preparat cu faimosul jamon spaniol, în cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite".

Paramedici ISU, jurați la „Chefi la cuțite”.

„Toate farfuriile arată bine, chiar și pizza. Nu știu ce a fost în capul lui Dumitrescu să facă pizza, dar i-a ieșit, băi nene! Farfuria mea e senzațională!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, a cărui echipă a gătit mușchiuleț de porc învelit cu jamon, cu piure de cartof dulce și jamon, alături de jamon prăjit și piure de cartof cu trufe.

„Piureul de cartof, cel galben, a fost foarte bun! Mușchiulețul de porc a fost mult prea gătit pentru gustul meu”, „Nu mi-a plăcut salata. Am avut ghinionul să nimeresc o bucată cu sare”, „Îmi place foarte tare cum arată și ce gust are”, au fost câteva dintre comentariile paramedicilor ISU invitați să deguste și să jurizeze.

Echipa lui chef Florin Dumitrescu a pregătit pizza cu jamon, rucola, parmezan și cremă de mascarpone cu trufe.

„Foarte, foarte gustoasă! Combinația aia de roșii proaspete cu mozzarela și mascarponele cu trufe, prospețimea din salată plus jambonul au făcut toți banii”, a spus chef Florin Dumitrescu despre farfuria echipei lui, deși Cătălin Scărlătescu a remarcat că blatul a rămas „puțin necopt”.

„Asta chiar miroase a Spania!”, „Sosul alb a avut un gust foarte plăcut” și „Este foarte bine pregătită, însă acea verdeață nu-mi place”, au comentat jurații invitați.

Despre farfuria lui - file de cod cu piure mediteranean, piure de țelină și sos de roșii cherrychef Sorin Bontea a comentat: „E cumințică farfuria, nimic să-ți ia capul, dar este perfectă! Bună, foarte bună!”.

„La asta arată cel mai bine platingul! E mișto ornată!” și „Se vede că a fost muncită mult farfuria!”, au fost două dintre impresiile paramedicilor ISU.

În final, echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea, a ieșit câștigătoare la cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite”! Chef Cătălin Scărlătescu a fost consternat de rezultat și a decis să ia o măsură extremă la următoarea probă! „E dezastru total! La proba următoare sunt hotărât să fac o omletă!", a spus el.

În schimb, după ce a aflat verdictul paramedicilor, chef Sorin Bontea s-a pus pe… cântat! A fredonat bucuros melodia „Lucky Lucky Lucky Me„ a cântăreței Evelyn Knight.

Echipa albastră, a lui chef Florin Dumitrescu, și echipa mov, a lui chef Cătălin Scărlătescu, au fost trimise la duel!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro