Antena Căutare

Paste fără carne, nu îngrașă și sunt delicioase! Cum se pregătește cea mai bună rețetă de spaghete

Dacă vrei să gătești o porție cu adevărat gustoasă de paste fără carne, atunci trebuie neapărat să încerci rețeta noastră, simplă și delicioasă!

Dacă vrei să gătești o porție cu adevărat gustoasă de paste fără carne, atunci trebuie neapărat să încerci rețeta noastră, simplă și delicioasă!

De cele mai multe ori, atunci când aleg să facă paste fără carne, românii pregătesc spaghete cu sos tomat, ciuperci și/sau măsline.

Doar că noi îți propunem o rețetă de paste fără carne în stil mai asiatic! Nu te va costa mult, iar gustul este unul cu adevărat spectaculos!

Pentru a pregăti această rețetă de paste fără carne vei avea nevoie de:


paste (spaghete, de preferat)

un morcov

o jumătate de varză albă

ceapă (albă sau roșie)

ardei roșu

ciuperci (opțional)


Cum se pregătește rețeta de paste fără carne?

Simplu și rapid! Spaghetele se pun la fiert. Ceapa se taie în fâșii subțiri și se călește într-o tigaie cu ulei. Tăiem fâșii subțiri și morcovii, varza, ardeiul și le adăugăm peste ceapă. Opțional putem pune și o mână de ciuperci. Când legumele s-aua rumenit și au devenit moi, stingem focul și le adăugăm peste pastele fierte și scurse.

Amestecăm să devină totul uniform, punem sare și piper după gust și asta e tot! Fiindcă nu am folosit carne de vită sau de porc, mâncarea noastră nici nu are multe calorii, așa că nu îngrașă atât de mult. Dacă vrei să pui carne, poți adăuga cubulețe de piept de pui rumenit în tigaie.

Poftă bună!

Steak de vită cu garnitură de fasole verde... Cel mai bun burger îl faci acasă, cu rețeta asta! Se face imediat și apoi urmează festinul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x