Antena Căutare

S-a aflat adevărul despre Chef Scărlătescu! Ce face juratul emisiunii "Chefi la cuţite"

Chef Cătălin Scărlătescu a fost prins în fapt! Juratul emisiunii „Chefi la cuţite” a fost filmat chiar în timp ce făcea un gest la care nimeni nu s-ar fi aşteptat!

Chef Cătălin Scărlătescu a fost prins în fapt! Juratul emisiunii „Chefi la cuţite” a fost filmat chiar în timp ce făcea un gest la care nimeni nu s-ar fi aşteptat!

Se pare că juratul emisiunii „Chefi la cuţite” a încercat să ascundă un detaliu incredibil, dar s-a dat singur de gol, la scurt timp după ce ochii ageri ai paparazzilor l-au filmat!

Este as în bucătărie, pregăteşte fel de fel de preparate delicioase, însă atunci când vine vorba despre el situaţia se schimbă.

Fanii au crezut poate că juraţii emisiunii se răsfaţă mereu cu reţete sofisticate, dar adevărul este complet diferit.

Paparazzii l-au surprins pe Chef Cătălin Scărlătescu în timpul unei sesiuni de cumpărături. Însoţit de un prieten, acesta a ieşit dintr-un magazin având în mână o casoletă cu mâncare, semn că deşi este un bucătar extem de iscusit, totuşi nu are mereu timp să gătească!

Chiar dacă a încercat să ascundă cumpărăturile, Chef Cătălin Scărlătescu nu prea a reuşit şi astfel a ieşit la iveală surprinzătorul detaliu.

Chef Sorin Bontea, obligat să renunțe la tunica sa! Ce se întâmplă în emisiunea "Chefi la cuţite"... Chef Sorin Bontea, obligat să renunțe la tunica sa. „Vrei să îmi dai o amuletă la schimb?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x