Antena Căutare

"Sărituri peste obstacole. Asta am avut noi în farfurie". Ionuţ i-a cucerit pe juraţi şi merge în etapa următoare cu trei cuţite

Ionuţ stătea alături de mama lui în bucătărie de când era un copilaş şi acum a venit la emisiune pentru că are nevoie de o provocare.

Ionuţ stătea alături de mama lui în bucătărie de când era un copilaş şi acum a venit la emisiune pentru că are nevoie de o provocare.

A început ca şi casier la un fast food, iar de când a intrat într-o bucătărie profesională, nu a mai ieşit din ea. "Sper ca chefilor să le placă preparatul meu şi sper să trec de această etapă".

"Din care parte să mă uit ca să o văd mai interesantă", a fost prima reacţie a lui chef Scărlătescu. Chef Dumitrescu a fost neplăcut surprins de sosul iute pe care l-a gustat pe varză: "La asta nu mă aşteptam".

"Mie mi-a plăcut şi farfurioara. Arăta binişor", crede chef Bontea şi îi dă cuţitul lui. Şi lui chef Dumitrescu i-a plăcut, de aceea i-a dat votul de încredere: cuţitul lui. Cu cel al lui chef Scărlătescu, Ionuţ merge în etapa următoare cu trei cuţite.

Vezi aici reţeta lui Ionuţ!

A vrut să-l facă să zâmbească pe chef Sorin şi a reuşit cu o delicioasă "Maroneasă"... „Chef, sunt îndrăgostită de dumneata, dar ce știi tu”! Adriana, cea mai savuroasă concurentă, a făcut senzație! „Sunt în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x