Antena Căutare

Sorin Drugan a înfruntat pirații, în timp ce naviga în jurul lumii cu o barcă de opt metri! Ce a dezvăluit la „Chefi la cuțite”

Un alt concurent surprinzător din ediția 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Sorin Drugan, un cunoscut navigator din România.

Sorin Drugan a înfruntat pirații, în timp ce naviga în jurul lumii cu o barcă de opt metri! Ce a dezvăluit la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Drugan, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Am aflat de la Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” faptul că Sorin Drugan este unul dintre puținii români care a avut curajul să plece singur, cu o barcă de opt metri, cu vele, în jurul lumii.

Navigatorul este și instructor de sailing și a pregătit numeroși oameni să-și îndeplinească visul de-a naviga pe mare!

Navigatorul Sorin Drugan, dezvăluiri uluitoare despre pirați, la Chefi la cuțite

Ajutat de fiul său, concurentul a pregătit o rețetă specială de chilli con carne. Am aflat că cei doi au o școală de navigație, dar au în comun și pasiunea pentru mare, pentru ambarcațiuni și pentru…bucătărie!

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

„Eu în 2017 am plecat din Limanu, cu o ambarcațiune de opt metri, cu vele. Am trecut Marea Neagră, am trecut Mediterana, am ajuns în Gibraltar, în Caraibe. Am ajuns apoi în Canalul Panama, Insulele Solomon și nu numai. Acum am luat pauză, din cauza pandemiei și ca să particip la emisiune. Am avut și o întâlnire cu pirații, m-au atacat două bărci de pirați. Am avut noroc”, a dezvăluit Sorin Drugan, spre marea surpriză a celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, care au ascultat cu mult interes cum s-a terminat povestea cu pirații.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Ce a mâncat cât timp a fost în expediție atâta timp, cum a scăpat de pirați și ce alte detalii a mai dezvăluit navigatorul Sorin Drugan?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”... Adina Buzatu și fiica sa, show de zile mari în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x