Chefi la cutite

Torturile, marea provocare de la ”Chefi la cuțite”

 
+9 click pentru
galerie

Bucătarii se apropie cu pași repezi de semifinală, motiv pentru care tema confruntărilor devine din ce în ce mai grea.

Tema de marți seară a întrecut așteptările tuturor, și dacă în mod normal chefii nu își doresc să se dueleze în rețete dulci, de data aceasta au avut de pregătit deserturi spectaculoase: torturi.

Cele trei echipe au avut la dispoziție produse de top asigurate de Lidl și au combinat ingredientele astfel încât farfuriile finale să mulțumească  croitoresele venite la jurizare, fie că a fost vorba despre ciocolată, fructe proaspete, marțipan, sau nuci caramelizate.

Echipa roșie a lui Florin Dumitrescu a excelat la plating cu un tort de profiterol, Croquembouche, în timp ce bucătarii cu tunici albastre din echipa lui Sorin Bontea au mers pe o rețetă delicioasă, un tort răcoros cu aroma fină de fructe de pădure.

Totuși, crema cu gust intens de ciocolată și blatul pufos cu cacao au câștigat papilele gustative ale juratelor, iar echipa galbenă a lui Cătălin Scărlătescu a reușit să obținuă fără emoții victoria.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe