Antena Căutare

Un pilot ca nimeni altul! Andreea Goga, campioană națională la enduro, a făcut show la „Chefi la cuțite”

Andreea Goga a fost una dintre cele mai surprinzătoare concurente din ediția 8 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o super rețetă de piept de rață cu piure de cartofi dulci și ciuperci sote, aceastaa a sperat că va primi șansa de-a ajunge în etapa următoare de bootcamp, în sezonul 8Chefi la cuțite”.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat din preparatul pregătit de Andreea Goga.

citește și: O japoneză a făcut show la „Chefi la cuțite! Hiroko Ogawa a alergat 420 de kilometri într-o săptămână, de la Sofia la București

Cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” au analizat fiecare detaliu din farfurie și au încercat să ghicească cine este persoana care a pregătit un asemenea deliciu.

Un pilot ca nimeni altul! Andreea Goga, campioană națională la enduro, a făcut show la „Chefi la cuțite”

Andreea Goga în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Andreea Goga în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

citește și: Paulo Stelvio e concurentul de la „Chefi la cuțite” care a cucerit-o pe Gina Pistol

„Sunt pilot de hard enduro. Am descoperit motociclismul când am intrat într-un anturaj de motocicliști și așa a început totul. De la hobby am ajuns la nivel de performanță. Am fost campioană națională trei ani la rând, la fete”, a dezvăluit Andreea Goga, spre marea surprindere a celor trei jurați.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Florin Bișoc s-a enervat și a aruncat cu cuțitul, la „Chefi la cuțite”! Ce l-a enervat pe concurent... Luptă grea pentru a opta amuletă „Chefi la cuțite”! Ce probă a anunțat Gina Pistol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x