Antena Căutare

Vali Butnaru și Olivia Păunescu, de la pupitrul de știri, în bucătăria ,,Chefi la cuțite”

Valentin Butnaru și Olivia Păunescu formează echipa de matinali a Observatorului, dar au acceptat provocarea de a fi coechipieri și la bancul de lucru, în cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite”.

Valentin Butnaru și Olivia Păunescu formează echipa de matinali a Observatorului, dar au acceptat provocarea de a fi coechipieri și la bancul de lucru, în cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite”. Cei doi prezentatori au hobby-uri în afara sferei gastronomice: dacă Olivia este pasionată de design vestimentar, Vali este un împătimit al squash-ului. Cu toate acestea, lipsa de experiență din bucătărie nu i-a oprit în a încerca să facă o figură bună în fața celor trei chefi. Cei doi au negociat îndelung alegerea rețetei, căci fiecare și-a dorit să pună pe banda misterelor un preparat care să îl reprezinte, iar lupta decisivă s-a dat între un desert al copilăriei și o delicatesă din bucătăria italiană.

,,Inițial mă gândeam să nu ne facem de râs cu preparatul pe care l-am ales...mai ales că nici eu și nici Vali nu gătim! Când am ajuns în platou am uitat tot: rețetă, ingredientele...și cred că cele mai mari bătăi de cap ne-a dat plating-ul! Dar nimic nu se compară cu emoțiile care m-au copleșit în momentul când așteptăm jurizarea! Când am ajuns în față celor trei chefi...n-am mai putut să scot un cuvânt!”, a declarat Olivia Păunescu. Nici pentru Vali Butnaru misiunea nu a fost mai ușoară. Deși obișnuit cu tensiunea resimțită pe platou la filmările unui show, gândul că chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu le vor evalua preparatul l-a copleșit. Mai mult, prezentatorul a făcut și o promisiune în exclusivitate: ,,Am venit în această competiție foarte degajat, gândindu-mă că pot improviza la bancul de lucru. Dar acum îmi dau seama prin ce emoții trec concurenții înainte să ajungă în fața chefilor.Este o onoare să fii aici, m-am bucurat să îi întâlnesc. Înainte de jurizare, am promis că voi urma un curs de gătit dacă obținem măcar un cuțit!”.

Cu ce preparat au decis cei doi să-i impresioneze pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dar și dacă verdictul trioului imbatabil îl va face pe Valentin Butnaru să urmeze cursurile unei școli de gătit, telespectatorii Antena 1 pot vedea în noul sezon de poveste ,,Chefi la cuțite”, ce are premiera pe 9 și 10 aprilie, de la ora 20:00.

Mai sunt câteva zile până la noul sezon „Chefi la cuțite”! Gianny Bănuță, câștigător al sezonului trei, face o dezvăluir... Au mai rămas câteva zile și începe! Surprize URIAȘE în noua ediție „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x