Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Cum au arătat antrenamentele pentru Sore, Nicolai Tand și Carmen Grebenișan

Sore, Nicolai Tand și Carmen Grebenișan au avut de tras tare pentru a învăța pașii pe gheață. Pentru unele dintre vedetele show-ului, experiența patinajului nu a existat, iar acesta a fost un impediment.

Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Cum au arătat antrenamentele pentru Sore, Nicolai Tand și Carmen Grebenișan

Antena 1

Echipele de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 au avut de tras tare pentru a se ridica la nivelul cerut de jurații emisiunii. Vedetele s-au străduit din greu pentru a reuși să creeze momente unice pe scena live a emisiunii.

Antrenamente Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Cum s-au descurcat Sore și Nicolai Tand

Iată că, în spatele fiecărui moment unic prezentat pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 stau ore întregi de antrenamente și repetiții, iar vedetele au dat tot ce au putut pentru a reuși să rămână în competiție și să câștige marele premiu.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Cum s-au descurcat Oase, Cătălin Cazacu, Iulia Albu și Ruby la primele antrenamente

Pentru Sore, Nicolai Tand și Carmen Grebenișan, antrenamentele au fost foarte solicitante, iar căzăturile au fost lecțiile cele mai bune. Aceștia au reușit să memoreze pași întregi și să-și înfrunte frica de patinaj și de loviturile de pe gheață.

Vizionează episodul 2 cu antrenamentele de la Dancing on Ice - vis în doi 2022 pe Antenaplay

Au demonstrat atât în prima ediție a emisiunii, cât și în a doua, că merită locul în emisiunea aceasta care a întrunit cele mai în vogă vedete ale momentului. Desigur, pentru echipele rămase în competiție, un singur lucru a contat - cazurile pentru care aceștia luptă.

Citește și: Cătălin Cazacu și Codruța au părăsit competiția Dancing on Ice – Vis în doi. Cea de-a doua ediţie a show-ului, lider de audienţă

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x