Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă, intrare spectaculoasă în ținute impecabile

Cea de-a șasea ediție din Dancing on Ice - Vis în doi le-a adus în prim-plan pe Elwira Petre și Simona Pungă. Așa cum au obișnuit telespectatorii, cele două jurate ale show-ului de dans de gheață au făcut spectacol la televizor cu ținutele lor incendiare.

Cea de-a șasea ediție din Dancing on Ice - Vis în doi le-a adus în prim-plan pe Elwira Petre și Simona Pungă.

Antena 1

Noua ediție din Dancing on Ice - Vis în doi a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor cinci echipe de vedete determinate să câștige competiția, situații neașteptate, provocări memorabile și ținute de-a dreptul spectaculoase.

Printre celebritățile care au impresionat publicul cu aspectul lor fizic se numără cele două jurate ale show-ului de dans. În cea de-a șasea etapă a emisiunii, Elwira Petre și Simona Pungă au apelat la piese vestimentare care au atras atenția tuturor, chiar și a colegilor de platou.

Simona Pungă a strălucit într-un compleu din paiete în două culori

Antrenoarea de patinaj artistic este o fire foarte discretă, însă a reușit să facă furori cu frumusețea sa și silueta de invidiat la Dancing on Ice - Vis în doi. Simona Pungă și-a ales atent fiecare ținută din cadrul emisiunii, însă de data aceasta a încântat privirile oamenilor de acasă cu un decolteu generos.

Citește și: Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră

Jurata show-ului de dans pe gheață a îmbrăcat un compleu din paiete care i-a lăsat la vedere talia de sportivă, picioarele subțiri, bustul amplu și frumoasele trăsături ale feței. Aceasta și-a asortat piesele vestimentare cu o pereche de pantofi, o coafură elegantă și un machiaj stilului său caracteristic.

Elwira Petre, rochia din dantelă care o face să pară că nu poartă lenjerie intimă

Și Elwira Petre a surprins telespectatorii cu apariția sa de neuitat din această seară specială. Soția lui Mihai Petre a apelat la o ținută care i-a evidențiat superba culoare a ochilor și formele provocatoare.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că jurata de la Dancing on Ice - Vis în doi preferă să îmbrace outfit-uri foarte sexy, iar drept dovadă stau imaginile cu ea de pe micile ecrane ale publicului.

Citește și: Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre, apariție adorabilă în culisele Dancing on Ice. Cum s-a fotografiat Catinca Petre

Piesa vestimentară i s-a potrivit de minune și s-a completat perfect cu machiajul său discret.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat superb pe gheață. Ce a z... Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat frumos pe gheață. Iată ce au spus jura...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x