Căutare Live

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre, apariție adorabilă în culisele Dancing on Ice. Cum s-a fotografiat Catinca Petre

Catinca Petre este nelipsită din publicul care participă la show-ul Dancing on ice-Vis în doi, în fiecare sâmbătă. Fiica cea mare a juraților Elwira și Mihai Petre a publicat o fotografie adorabilă, alături de mama ei.

Catinca Petre a mers să-și vadă părinții la Dancing on ice - Vis în doi

Antena 1

Catinca Petre este o domnișoară superbă care seamănă leit cu mama ei. Recent, frumoasa fiică a soților Petre s-a fotografiat lângă patinoarul de la show-ul live Dancing on ice - Vis în doi, alături de mama sa care este unul dintre cei 4 jurați ai competiției.

Elwira și Mihai Petre sunt doi dintre jurații Dancing on ice - Vis în doi.

Elwira Petre, imagine înduioșătoare alături de fiica sa, Catinca Petre

Catinca Petre a fost prezentă în timpul emisiei live a show-ului, iar mama sa a găsit răgaz pentru a face o fotografie mamă-fiică.

Elwira și Mihai Petre au două fete superbe, fapt admis de fanii cuplului de nenumărate ori.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au făcut show total în ținutele incendiare

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Elwira Petre

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut prin intermediul dansului, ambii fiind dansatori profesioniști și nu a durat mult până să înceapă împreună o poveste de dragoste, care continuă și astăzi.

Pentru că Elwira este din Polonia, dansatorul româna a decis să stea un an în acea țară, apoi Elwira a venit în România, und eși-a întemeiat o famile cu Mihai Petre.

Mai multe detalii despre momentul în care l-a cunoscut pe bărbatul vieții ei Elwira Petre a dat când a fost invitată la Chefi la cuțite.

Citește și: Elwira Petre, imagine înduioșătoare cu fiica ei cea mică. Cum a surprins-o soția lui Mihai Petre pe Ariana: „Copia fidelă a mamei”

„Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună”, a declarat Elwira Petre, în calitate de invitată la show-ul Chefi la cuțite.

Elwira a povestit că l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț în Moldova, la o probă de dans.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, a declarat Elwira Petre, la Chefi la cuțite.

Elwira și Mihai Petre sunt câștigătorii sezonului 4 Asia Express. Cei doi părinți au luptat în competiție, mânați de dorința de a le face mândre pe cele două fete ale lor.

Cosmin Natanticu și Maria și-au încheiat parcursul în competiția Dancing on Ice – Vis în doi... Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Antrenamentele au fost dure pentru Carmen Grebenișan și Oase. Cum s-au descurcat vedet...
Ultimele știri
x