Antena Căutare

Decolteul abisal cu care Elwira Petre și-a surprins fanii. Ipostaza în care foarte puține persoane au putut să o vadă

Elwira Petre, jurata emisiunii Dancing on ice - Vis în doi a apărut pe rețelele de socializare în cea mai provocatoare ipostază posibile. Iată cât de bine arată soția lui Mihai Petre.

Decolteul abisal cu care Elwira Petre și-a surprins fanii. Ipostaza în care foarte puține persoane au putut să o vadă astfel Galerie
Decolteul abisal cu care Elwira Petre și-a surprins fanii. Ipostaza în care foarte puține persoane au putut să o vadă astfel | Antena 1/ Instagram

Elwira Petre a strălucit într-o rochie cu un decolteu impresionant, cu care a atras atenția tuturor fanilor de pe rețelele de socializare. Vedeta a făcut publică imaginea, iar fanii au reacționat imediat, transmițându-i faptul că arată fenomenal.

Elwira Petre, imaginea în care a apărut îmbrăcată într-o rochie albă cu un decolteu impresionant

Soția lui Mihai Petre a reușit să atragă atenția tuturor de pe rețelele de socializare cu o imagine de senzație, de la filmările Dancing on ice - Vis în doi 2022. Aceasta a îmbrăcat o rochie albă care i-a pus în valoare toate atuu-urile pe care le deține, iar imaginea pe care ea a împărtășit-o cu fanii de pe rețelele de socializare a strâns multe aprecieri.

Citește și: Elwira Petre, apariție de excepție într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură pe picior. Cât de bine arată dansatoarea

Elwira Petre dă mereu dovadă de atenție și grijă pentru detalii, iar de această dată s-a trecut pe sine însăși cu apariția extravagantă pe care a avut-o. Silueta de vis și chipul angelic pe care ea le deține au făcut-o să fie una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Uite așa ma simt când ma gandesc ca mâine la 20:00 începe primul live @dancingoniceromania. Sper ca sunteți pregătiți pentru un super spectacol!!!”, a scris ea înainte de a începe primul live al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi.

„Frumoasă”, „Wow, cât de bine arăți”, au fost câteva dintre mesajele pe care ea le-a primit în mediul online de la fanii ei.

Citește și: Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au impresionat publicul cu ținutele lor impecabile

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on Ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS la 1272 sau prin aplicația Antenei 1, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Dancing on Ice - Vis în doi, debut spectaculos seara trecută la Antena 1... Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Cum s-au descurcat Oase, Cătălin Cazacu, Iulia Albu și Ruby la primele antrenamente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x