Antena Căutare

De ce chiuveta din bucătărie este poziționată lângă fereastră. Există mai multe motive

Chiuveta este instalată în mod tradițional la fereastră și există câteva motive pentru care această poziție este ideală. Află din rândurile următoare de ce chiuveta din bucătărie este așezată lângă geam.

chiuveta de bucatarie asezata langa un geam Galerie
Chiuveta este instalată în mod tradițional la fereastră și există câteva motive pentru care această poziție este ideală. Află din rândurile următoare de ce chiuveta din bucătărie este așezată lângă geam. | Shutterstock.com

O femeie din Marea Britanie a deschis o dezbatere pe Reddit în legătură cu locul unde ar trebui pusă chiuveta în bucătărie, având în vedere faptul că majoritatea persoanelor o așază lângă fereastră.

Ea a scris: „Planificam o renovare a bucătăriei și ne-am dat seama că putem muta cu ușurință chiuveta de lângă fereastră pentru a ne oferi mai mult spațiu. Atunci mi-am dat seama că nu am văzut niciodată o chiuvetă de bucătărie care să nu fie în fața unei ferestre.”

Ea a continuat să întrebe dacă există vreun motiv special pentru asta - și nu a trecut mult timp până când secțiunea de comentarii a fost inundată de mesaje.

Citește și: De ce nu este bine să dăruiești ceasuri persoanei iubite. Ce se spune din bătrâni despre acest gest

De ce chiuveta este poziționată în fața ferestrei

Se pare că poziționarea chiuvetei lângă o fereastră are mai multe avantaje. Utilizarea regulată a chiuvetei poate duce la creșterea umidității. Dacă ea se află lângă fereastră, trebuie doar să deschideți puțin geamul pentru aerisire.

Dincolo de estetică și de faptul că spațiul este utilizat la maximum, mai există câteva motive pentru care chiuveta este așezată lângă un geam.

Citește și: De ce pizza este rotundă, dar este ambalată într-o cutie pătrată de carton. Explicația pe care nu mulți o știu

„Motivul simplu pentru care chiuvetele de bucătărie sunt așezate lângă fereastră îl reprezintă faptul că geamul este, evident, pe un perete exterior.

În ceea ce privește instalațiile sanitare, folosirea unei conducte de evacuare cât mai scurte posibil este nu numai cea mai eficientă, ci și cea mai ieftină soluție. Un alt motiv este că pe acolo trece cea mai naturală lumină. În plus, farfuriile se usucă mai repede.”, a răspuns un expert în amenajare, conform The Sun.

Citește și: De ce se pune la geam sau la ușă o pungă cu apă și monede, de fapt. Explicația pe care nu mulți o știu

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x