Repezentanţii instituţiilor europene prezenți în țară au avut parte de un meniu bogat, cu specific românesc.
Comisarii au făcut adevărate tururi de forţă în întâlniri oficiale la Preşedinţie, Guvern şi Parlament, dar gazdele române au avut grijă să existe şi momente de relaxare, în care oaspeţii să cunoască mai bine cultura, dar şi gastronomia românească.
Meniul a inclus, între altele, produse românești precum scrumbia de Dunăre afumată sau cârnații de Pleșcoi.
Aceste produse care au fost aduse de ministrul Agriculturii Petre Daea au venit în completarea unui meniu bogat.
Invitații europeni au mai putut degusta sarmale românești, piftie și prăjitură Victoria.
Vinurile românești seci și dulci au completat dineul.
Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.
O icoană făcătoare de minuni a ajuns la Sibiu! A vindecat mulți credincioși de boli necruțătoare - VIDEO... Experiment! Ce fac românii când găsesc un card bancar cu PIN-ul scris la vedere - VIDEO...