Antena Căutare

„Albastrul de Belgia” este animalul care poate valora 20.000 de lire sterline!

Acest pachet de muşchi originar din Belgia este supranumit “Albastru de Belgia” şi transformă orice mănâncă direct în fibră.

Acest pachet de muşchi originar din Belgia este supranumit “Albastru de Belgia” şi transformă orice mănâncă direct în fibră.

Crescut îndeosebi pentru carnea să gustoasă, animalul poate ajunge până la o tonă. Asociaţiile de crescători împânzesc atât Statele Unite cât şi ţări din Europa, iar acest weekend, Marea Britanie a fost gazdă unui târg de acest gen, scrie rol.ro.

Conform unui raport oficial, taurul ajunge să cântărească între 350 și 450 de kg între 8 și 10 luni, iar ponderea de grăsime este mult mai mică decât cea cunoscută de noi.

Prețul unui asemenea exemplar poate ajunge și la 20.000 de lire sterline!

Pisicuţă, pis, pis, pis, eşti de vis! Cea mai frumoasă felină face furori pe Instagram... După ce a fost abandonată, si-a ales, negreșit, noul stăpân! Cum a ajuns o pisică vedetă în întreaga lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x