Antena Căutare

Au sunat la poliţie după ce o MAIMUŢĂ le-a mâncat corespondenţa. Ce s-a întâmplat apoi cu animalul

Poliţia din Florida a răspuns unui apel care raporta că o maimuţă a mâncat corespondenţa unei familii

Poliţia din Florida a răspuns unui apel care raporta că o maimuţă a mâncat corespondenţa unei familii.

În urma apelului, o patrulă de ofiţeri de poliţie s-au deplasat la faţa locului pentru a rezolva problema, blocând drumul cu maşina, în cazul în care maimuţa ar fi reprezentat un pericol pentru cetăţeni.


Totuşi, animalul a lăsat căsuţa de corespondenţă şi s-a urcat pe maşina poliţiştilor, care s-au declarat amuzați că au fost chemaţi pentru o astfel de problemă. Inițial oamenii legii au fost alertați, având în vedere că în general se ocupă de cazuri de violenţă sau alte lucruri periculoase.

După incident, poliţiştii au verificat actele maimuţei, iar proprietarul a putut să îşi ia animalul de companie în braţe şi să îl ducă în casă. Primata nu a fost acuzată de nicio infracţiune de disturbare a ordinii publice, informează CBS.

În curând, Antena 1 va difuza show-ul „Ham Talent”, dedicat tuturor iubitorilor de animale! Intră pe pagina de Facebook a emisiunii pentru mai multe detalii incredibile!

Cher Ami, porumbelul erou din Primul Război Mondial! Fără ochi, fără picior și cu o aripă rănită, pasărea a salvat 197 d... Doi hamsteri și o roată. Rezultatul este demențial! O să râzi cu lacrimi dacă vezi ce fac aceste animăluțe! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x