Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

"Era tot numai o lână!" Povestea impresionantă a Berbecului Shaun: după şase ani, stăpânii l-au găsit în sălbăticie

Berbecul Shaun a fost capturat în sălbăticia Tasmaniei, după şase ani în care a cutreierat pe stânci, după ce s-a pierdut de la o fermă.

Berbecul Shaun a fost capturat în sălbăticia Tasmaniei, după şase ani în care a cutreierat pe stânci, după ce s-a pierdut de la o fermă.

Shaun evadase în urmă cu şase ani de la o fermă australiană, reuşind să rămână în viaţă în ciuda pericolelor care l-au pândit. Cum animalul nu a fost tuns în tot acest timp, lână berbecului avea un volum considerabil. Peter şi Netty Hazel, cuplul care a reuşit să prindă berbecul, au sperat că Shaun să bată recordul mondial în ce priveşte cantitatea de lână furnizată.

Astfel, berbecul a fost tuns pentru prima dată după şase ani, furnizând fermierilor care l-au prins aproape 30 de kilograme de lână.

Recordul nu a fost doborât, berbecul Shrek, din Nouă Zeelandă, păstrându-şi titlul cu 31 de kilograme de lână furnizate atunci când a fost tuns, în 2004.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Video