Live acumFilm: Pistruiatul - Evadatul (Romania 1986)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ham Talent

Stăpâna a refuzat să meargă cu câinele la veterinar și pielea acestuia a devenit ca de elefant! Ce a pățit animalul

O femeie a reușit să șocheze oameni din întreaga lume după ce a refuzat să își ducă la veterinar cățelul grav bolnav. În scurt timp, pielea animalului s-a transformat într-un mod greu de imaginat!

O femeie a reușit să șocheze oameni din întreaga lume după ce a refuzat să își ducă la veterinar cățelul grav bolnav. În scurt timp, pielea animalului s-a transformat într-un mod greu de imaginat!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o britanică pe nume Lisa Crossley. Femaia de 45 de ani și-a cumpărat un labrador, dar când acesta a început să dea semne de boală, stăpâna a ignorat problema.

Boala s-a agravat până într-atât de mult încât câinele a început să aibă o iritație puternică și pielea s-a a început să arate cu cea de elefant!

Animalul a dat semne cât se poate de clare că suferă cumplit, dar stăpâna a ignorat complet. Abia în momentul în care cei de la Protecția Animalelor au fost sesizați câinele a ajuns de urgență la veterinar.

Din nefericire, veterinarul nu a mai avut cum să salveze viața animalului și a fost nevoie să-l eutanasieze.

Stăpâna neglijentă a plătit o amendă de 678 lire sterline și interdicția de a mai deține animale de comapanie timp de cinci ani.

Cazul șocant a făcut rapid înconjurul lumii și a fost un bun prilej pentru ca specialiștii să recomande deținătorilor de animale să prevină din timp bolile și să meargă la veterinar.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro