Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ham Talent

Un băiat a ajuns la psihiatrie, din cauza zgârieturii de pisică! Ce simptome a avut

Un tânăr de 14 ani a fost la un pas de moarte după ce l-a zgâriat chiar pisica pe care o avea în grijă, acasă. Cazul i-a îngrozit chiar și pe medici, care au făcut o descoperire șocantă!

Un tânăr de 14 ani a fost la un pas de moarte după ce l-a zgâriat chiar pisica pe care o avea în grijă, acasă. Cazul i-a îngrozit chiar și pe medici, care au făcut o descoperire șocantă!

Băiatul a început într-o zi să se simtă rău și a ajuns chiar să dea semne că ar avea gânduri suicidale. Au apărut apoi halucinațiile, fricileiraționale și accesele de furie. Apoi, puștiul a început să spună că se teme că pisica sa îl va ucide. Dus de urgență la spital, medicii i-au pus imediat diagnosticul de schizofrenie.

Tratamentele nu au dat roade și puștiul a început să își dorească tot mai mult să moară, ca să nu ajungă el să își omoare familia. Au apărut și simptome precum anxietatea, durerea în piept, migrenele, confuzia și agitația.

Tratamentul nu a dat roade și abia după doi ani, un specialist a descoperit semnele apărute pe pielea băiatului: un fel de varice de culoare roșie, a căror cauză nu a putut fi inițial explicată. Apoi, după anumite teste, medicii au descoperit faptul că băiatul suferea din cauza unei bacterii Bartonella, ce se găsește în gura și în ghearele pisicilor.

A primit tratamentul care trebuia și băiatul s-a vindecat, fără să aibă sechele. Totuși, specialiștii avertizează faptul că în Statele Unite, 12.000 de persoane mor din cauza infecțiilor cauzate de zgârieturile de pisici.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro