Antena Căutare

Cel mai CIUDAT restaurant din Europa! Poți să mergi și tu dacă vrei să-ți cadă mâncarea ''din cer''

Nu poti sa spui ca ai mancat cu adevarat la un restaurant, pana nu ai fost la unul din aceste localuri. Desi meniul este de nota 10, nu asta le atrage atentia clientilor, ci modul de servire si decorul ales.

Nu poti sa spui ca ai mancat cu adevarat la un restaurant, pana nu ai fost la unul din aceste localuri. Desi meniul este de nota 10, nu asta le atrage atentia clientilor, ci modul de servire si decorul ales.

's Baggers, Nuremberg, Germania

Daca ai visat nopti mereu să întâlnești chelneri prompti si mese calde, pentru care sa nu astepti minute in sir, asta e locul in care trebuie sa vii. La " 's Beggers" totul este automatizat. Chelnerii sunt o specie pe cale de disparitie; bauturile pica din cer si comenzile vin cu viteza gandului.

Fiecare client are la masa un touchscreen de unde poate selecta mancarea dorita si i se da un timp de asteptare exact. Dupa ce timpul s-a scurs, bauturile si mancarea coboara pe o scara spiralata, in fata clientului. Ce poți să-ți dorești mai mult?

Iubești PIZZA? Află cum poți savura un tort delicios din faimosul preparat!... O lecție dură! Atunci când viața i-a pus piedică Mihaelei Vărzaru, bucătăria este cea care a motivat-o mereu să fie o lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x