Antena Căutare

Selena Gomez, între chimioterapie, lacrimi și concerte anulate. Le-a arătat fanilor poză recentă, iar durerea i se citește pe chip!

 Atunci când Selena Gomez a anunțat că anulează concertele din Asia și Australia, au apărut mai multe speculații despre adevăratul motiv din spatele acestei decizii. Mulți credeau că e doar un moft de vedetă, nevoia unei pauze, o problemă cu drogurile, însă adevărul era altul: vedeta suferă de boala Lupus, o maladie autoimună gravă, iar tratamentul este unul dur: chimioterapie.

Atunci când Selena Gomez a anunțat că anulează concertele din Asia și Australia, au apărut mai multe speculații despre adevăratul motiv din spatele acestei decizii. Mulți credeau că e doar un moft de vedetă, nevoia unei pauze, o problemă cu drogurile, însă adevărul era altul: vedeta suferă de boala Lupus, o maladie autoimună gravă, iar tratamentul este unul dur: chimioterapie.


Imediat după acest anunț, în presa de peste Ocean a apărut chiar și ipoteza că adolescenta ar fi internată la o clinică pentru dezintoxicare. Speculațiile au fost amplificate și de o fotografie pe care Selena le-a arătat-o fanilor pe Twitter. Dărâmată, fără zâmbetul nelipsit pe buze, vedeta nu își mai ascundea boala sau faptul că e afectată fizic și psihic.

Psihic, pentru că a intrat în depresie, fizic, deoarece în ultima perioadă a suferit mai multe probleme din cauza bolii, printre care oboseală foarte mare, dureri de cap, umflarea feței, dar și dureri articulare.
Din imagine, ne dăm seama că tânăra e apatică, deprimată și lipsită de energie.

"Selena a muncit foarte mult în ultimii ani, iar boală să s-a intensificat. Știe că are nevoie de o pauză și trebuie să aibă grijă de ea dacă își dorește să ducă o viață normală și sănătoasă", a declarat un apropiat pentru Popdust.

Răsturnare de situaţie! Speak şi-a prezentat noua iubită fanilor: "Pentru că mi-aţi fost alături..."... Beyonce, 35 de primăveri, 17 premii Grammy și un copil! Și-a făcut cadou un videoclip, "Hold Up", pe care treb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x